Χάρης Βαρθακούρης: "Τρέλα" με την ανάρτηση του πριν το Big Brother - «Έτσι θα εμφανιστώ...»

Δεν πάει το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης:

Απόψε το βράδυ είναι ο μεγάλος τελικός του Big Brother και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι έτοιμος να ανέβει στην σκηνή και να ανακοινώσει τον νικητή του ριάλιτι που "έσκισε" σε τηλεθέαση. Πριν ωστόσο το live, ο παρουσιαστής - τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση που προκάλεσε "τρέλα".

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το παρελθόν και θέλησε να τρολάρει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στη φωτογραφία του ήταν ντυμένος Σκωτσέζος και φορούσε την παραδοσιακή τους φούστα. Έτσι λοιπόν έγραψε χιουμοριστικά πως έτσι πρόκειται να ντυθεί απόψε στον τελικό. Δείτε εδώ ωστόσο, τι θα συμβεί σήμερα!

Χάρης Βαρθακούρης Big Brother τελικός

Χάρης Βαρθακούρης: Ξεκάθαρος για την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Big Brother

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου και αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτόν και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως η κόντρα έχει καλλιεργηθεί από τους δυο τους.

Από το πρώτο κιόλας live του Big Brother φάνηκε πως οι δύο παρουσιαστές δεν συμφωνούσαν σε όσα έλεγαν ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό.

Στο αποκορύφωμα της κόντρας τους, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον αέρα του Big Brother πως αν η παραγωγή δεν τον θέλει μπορεί να τον διώξει.

Ο Χάρης Βαρθακούρης στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Star ξεκαθάρισε πως η σχέση τους είναι απλά καταπληκτική και πως θα ήθελε πολύ να τον καλέσει στην νέα εκπομπή που θα κάνει.

«Εγώ θα ήθελα να καλέσω τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή, ελπίζω να το θέλει κι εκείνος. Η σχέση μας, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο ή ψέμα, είναι καταπληκτική. Έχουμε οι ίδιοι καλλιεργήσει τεχνηέντως μια κόντρα, η οποία έχει την πλάκα της. Είμαστε δύο ισχυρογνώμονες και ξεροκέφαλοι τύποι που κοντραριζόμαστε, αλλά είναι στιγμιαίο το λάθος», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Είπε ότι την έχουν δημιουργήσει τεχνηέντως την κόντρα;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, με τον Γιώργο Κρικοριάν να τονίζει πως «ναι, τον έχουν στήσει δηλαδή».