Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε την αποκάλυψη - Θέλει να κάνει οικογένεια με τον Snik;

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε την αποκάλυψη - Θέλει να κάνει οικογένεια με τον Snik;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τη σχέση της, ξεκαθαρίζοντας πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια με τον Snik και αν έρθει θα το δεχθεί.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής την ρώτησε αν έχει πρόβλημα με τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του ο σύντροφός της, και αν ποτέ του έχει πει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είμαι μαμά του να του πω τι θα κάνει με τα τατουάζ. Ας κάνει ό,τι θέλει. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι του αρέσει και αγαπάει» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μάλιστα είχε παρεξηγηθεί με τον αγαπημένο της πριν από λίγο καιρό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γάμος Snik

Όσο για το ενδεχόμενο γάμου και δημιουργίας οικογένειας με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω οικογένεια το 2021 ναι. Δεν είναι ότι θα ξυπνήσω και να πω: “λοιπόν το ‘21 ήρθε! Ξεκινάω”».

Τι είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Βίκυ Καγιά και το GNTM 3

Η παρουσιάστρια είχε πει πριν από λίγο καιρό πως η Ζενεβιέβ δεν ήταν χαρούμενη και πως φαινόταν ότι δεν περνάει καλά στον φετινό κύκλο του GNTM.

Oι συνεργάτες της αλλά και η ίδια η Ζενεβιέβ, είχαν διαψεύσει τα λεγόμενα της Ηλιάνας ωστόσο το μοντέλο στις νέες δηλώσεις της φάνηκε να επιμένει.

«Την είδα τη Ζενεβιέβ μετά τον τελικό, δεν είναι όντως χαρούμενη. Το επιβεβαιώνει η ίδια. Έχουμε μιλήσει. Ήταν στους Κου Κου όλοι οι κριτές και βρεθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε. Όλα καλά» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία στο ενδεχόμενο να της γινόταν ξανά πρόταση για να επιστρέψει στο GNTM, απάντησε: «Εγώ παιδιά είμαι στον Alpha και παρουσιάζω το Pop Up. Δόξα τω Θεώ πηγαίνει καλύτερα. Περνάμε πολύ καλά κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM

Τι είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις σχέσεις της και τα σχόλια της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε την Παρασκευή στο Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε πως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν καλές σχέσεις και πως δεν την έδιωξε αυτή από το GNTM.

«Πραγματικά δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί ποτέ από τη δική μου πλευρά δεν υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή, όταν το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα και coach η Έλενα, της αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τώρα τι συνέβη στο τέλος, δεν ξέρω…

Δεν με πήρε τηλέφωνο η Ηλιάνα, μόνο της έστειλα χαιρετίσματα και καλή αρχή κάποια στιγμή με την αδερφή της, που την πέτυχα έξω και σε ένα στόρι μου είχε στείλει ένα φιλάκι και της έστειλα καλή αρχή, σου εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά τι παραπάνω; Ότι στα social media πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου; Εγώ είμαι πιο πολύ του προσωπικού. Την έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην εκπομπή.», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ καγιά.

Από τη μεριά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της απάντησε λέγοντας: «Τις είδα τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στο Ευτυχείτε. Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο. Και αυτό που φτάνει είναι η αλήθεια. Και εδώ τελειώνει και αυτός ο κύκλος και κλείνει. Δε νιώθω τίποτα. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και έχω προχωρήσει παρακάτω».