Και επίσημα μαζί στο J2US η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή

Για πρώτη φορά στην ιστορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Και επίσημα μαζί στο J2US η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν πρόκειται τελικά να δούμε την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, να τραγουδούν μαζί στη σκηνή του J2US. Πλέον είναι και επίσημο καθώς έγινε η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση από το Open.

Οι δυο καταξιωμένες τραγουδίστριες, με τη δική τους ξεχωριστή και επιτυχημένη διαδρομή στην ελληνική μουσική, ετοιμάζουν μια εμφάνιση - έκπληξη στον τελικό του «Just The 2 Of Us», το ερχόμενο Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στο OPEN.

Άννα Βίσση J2US

Ιδιαίτερο ρόλο στη σύμπραξη Άννας Βίσση - Δέσποινας Βανδή διαδραμάτισε και ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και οι δύο τραγουδίστριες ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας. H επί σκηνής συνάντησή τους στο λαμπερό και επιτυχημένο σόου του Νίκου Κοκλώνη προβλέπεται να είναι η μεγάλη τηλεοπτική και μουσική στιγμή της χρονιάς, ενώ στο προηγούμενο live είδαμε την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή μαζί με την Καίτη Γαρμπή.

Βανδή J2US

Ποια είναι η σχέση που έχει η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή σύμφωνα με την τελευταία

Πριν από μερικούς μήνες η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κόντρα της με την τραγουδίστρια, Άννα Βίσση και πέταξε ατάκα "φωτιά".

Η Δέσποινα Βανδή, αναφέρθηκε συγκεκριμένα με απόλυτη ειλικρίνεια στο τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο, στην κόντρα με την Άννα Βίσση, αλλά και στο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους που απέρριψε.

Η τραγουδίστρια, όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει στην εκπομπή για την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και την Άννα Βίσση, δεν δίστασε να πει πως αν τύχαινε να συνεργαστούν θα το ήθελε, κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα,

«Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε γνωριστεί και έχουμε κάνει παρέα. Νομίζω ότι αρέσκεται ο κόσμος κάποια στιγμή να χωρίζεται… Όχι, επί της ουσίας δεν υπήρχε κάποια πραγματική βάση. Έδινε, αν μπορεί να το πει κανείς, μια θεματολογία στο να ασχολείται, αλλά το καλό είναι ότι ποτέ κανείς δεν στάθηκε σε αυτό και η καθεμία ακολούθησε τον δικό της δρόμο. Ναι, φυσικά θα συνεργαζόμουν μαζί της. Μπορεί να μας δείτε κάποια στιγμή μαζί», αποκάλυψε.

Η τραγουδίστρια ωστόσο περνάει πολλές ώρες με τα παιδιά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δίνει την ευκαιρία στην κόρη της να τραγουδήσει μαζί της!

Ντέμης Νικολαΐδης Δέσποινα Βανδή Ενώπιος Ενωπίω