Βασιλάκος - Νικόλ και Βίβιαν στο ίδιο ξενοδοχείο - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Βγήκαν όλα στη φόρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασιλάκος - Νικόλ και Βίβιαν στο ίδιο ξενοδοχείο - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Μία «καυτή» αποκάλυψη έγινε σήμερα, καθώς έγινε γνωστό πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος, η Νικολέττα και η Βίβιαν, βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο λογαριασμός Soula Glamorous στο Instagram, ανέβασε όλες τις φωτογραφίες ντοκουμέντο.

Πριν από λίγες ώρες, o Βασιλάκος με την Νικολέττα ανέβασαν ένα insta story, μέσα από το οποίο μιλάνε για τον χωρισμό τους.

Την ίδια στιγμή, είδαμε και τη Βίβιαν να ποζάρει σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε πολύ με αυτό στο οποίο βρισκόταν ο Παναγιώτης με την αγαπημένη του.

Η Soula Glamorous λοιπόν εντόπισε, ότι και οι τρεις βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο.

Βασιλάκος Βίβιαν
The Bachelor Βίβιαν
Βασιλάκος Νικολέττα

Αποκάλυψη: «Άτακτος» ο Βασιλάκος μετά το The Bachelor - Τα μηνύματα που φέρνουν «σύννεφα» στη σχέση του

Το The Bachelor τελείωσε, ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρίσκεται σε σχέση με τη Νικολέττα και όλα είναι υπέροχα. Μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr, σκοπεύω να σας κάνω μία «καυτή» αποκάλυψη για το πόσο «άτακτος» ήταν ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι του έρωτα και για τα μηνύματα που έστειλε που έφεραν «μαύρα σύννεφα» στη σχέση του με τη νικήτρια.

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό πως η εκρηκτική Θεσσαλονικιά θα ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού. Άλλωστε φαινόταν πως ο Παναγιώτης είχε έρθει πολύ κοντά μαζί της και έκανε αρκετές παραχωρήσεις για να λειτουργήσει η σχέση τους.

The Bachelor Βασιλάκος Νικολέττα

Έτσι στον τελικό της έδωσε το μονόπετρο και οι δυο τους έφυγαν μαζί για το κοινό τους ταξίδι. Παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, δήλωσαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, έβγαλαν story στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας και έκαναν όλα όσα θα έκανε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Τι συνέβη στην πραγματικότητα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο μετά το τέλος του The Bachelor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έχουν δώσει οι πηγές μου, τις οποίες σας μεταφέρω στο Vanda's Blog με απόλυτη επιφύλαξη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος «ξέφυγε» για λίγο από τη σχέση του και αποφάσισε να γυρίσει στα... παλιά.

Έμαθα λοιπόν πως άρχισε να στέλνει μηνύματα στη Βίβιαν, τη φιναλίστ που απέρριψε στον τελικό γιατί όπως είπε της αξίζει ένας άνδρας να την προσέχει, αλλά εκείνος δεν μπορεί να της το προσφέρει (τα έχουμε ξανακούσει αυτά, Παναγιώτη), αλλά και σε άλλες διαγωνιζόμενες του The Bachelor.

Βασιλάκος Βίβιαν The Bachelor

Στα μηνύματά αυτά ζητάει να μάθει αν είναι καλά τα κορίτσια, πώς περνάνε μετά το The Bachelor, και άλλες τέτοιες πληροφορίες που βοηθούν να ξεκινήσει μία συζήτηση.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως εδώ και μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η φήμη πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα έχουν χωρίσει, παρόλο που οι ίδιοι μέσα από ένα βίντεο που ανέβασαν, το διέψευσαν. Είναι γνωστό πως η Νικολέττα είναι ζηλιάρα, και δεν της δίνουμε και άδικο!