Ζάκ Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση στον αέρα του Love It για τη σύντροφο του μετά το Big Brother

«Μπαίνοντας μέσα είχαμε πει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζάκ Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση στον αέρα του Love It για τη σύντροφο του μετά το Big Brother

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» βρέθηκαν το μεσημέρι ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Οι δυο πρώην συμπαίκτες μίλησαν για την εμπειρία τους στο «Big Brother» και έκαναν αποκαλύψεις για τη ζωή τους, με τον πρώτο να μιλάει για τη σύντροφό του.

Ο Ζακ αποκάλυψε πως μετά το τέλος του ριάλιτι δεν του έκανε παράπονα, καθώς του είχε εμπιστοσύνη, ενώ και ο ίδιος δεν έδωσε δικαίωμα με τη συμπεριφορά του στο σπίτι.

«Μπαίνοντας μέσα είχαμε πει κάποια πράγματα. Καταλάβαινε που έμπαινα. Ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Οπότε δεν είναι κάτι που θα παρεξηγήσει. Και αυτό που έκανα μέσα, κάνω και έξω. Οπότε το να μου έλεγε αυτό πως το κάνεις έτσι, το έκανες αλλιώς, θα ήταν παράλογο. Αφού το ξέρεις. Οπότε δεν υπήρχε κάποιο θέμα σε όλο αυτό. Μια χαρά. Εδώ είναι το βασικό κομμάτι της εμπιστοσύνης» είπε χαρακτηριστικά.

Στο Love it ωστόσο, βρέθηκε και η Σοφία Δανέζη που μίλησε έξω από τα δόντια για όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Big Brother: O Ζακ Ιωαννίδης κάνει πανικό με το σώμα του!

Ο περιπετειώδης Ζακ είναι 30 ετών, μένει στην Αθήνα και εργάζεται ως personal trainer.

Μεγάλο… πειραχτήρι, μπήκε στο Big Brother με σκοπό να μας ψυχαγωγήσει με την τρέλα του!

Έτσι συστήθηκε. Γιατί σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον εγκλεισμό του στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ο Ζακ είναι κουρασμένος και... διψά για ύπνο.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι ροχαλίζουν οι περισσότεροι από τους συγκατοίκους του στο σπίτι με ελάχιστες εξαιρέσεις ανάμεσά του όπως είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς ο οποίος μάλιστα κέρδισε από τους συμπαίκτες του την ασυλία προκειμένου να απομονωθεί στο δωμάτιό του και να κοιμηθεί. Δείτε τα τρυφερά τετ-α-τετ στο παιχνίδι!

Λίγη σημασία έχουν όμως όλα αυτά μπροστά στον... πρότερο βίο του Ζακ. Ο 30χρονος γυμναστής είναι λάτρης του fitness και περνάει πολύ χρόνο στα γυμναστήρια για να έχει τους κοιλιακούς που όπως θα δείτε παρακάτω είναι πολύ γυμνασμένοι!

ζακ νεος παικτης big brotherΖακ big brotherζακ ιωαννίδης ζακ νεος παίκτης big borther σκαι

Ο Ζακ, παρά το γεγονός ότι στην αρχή φαινόταν πως θα μπει μέσα στο παιχνίδι και θα... τα σαρώσει όλα, διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ μέσα στο σπίτι και είναι πολύ αγαπητός ανάμεσα στους συμπαίκτες του.