Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ράγισε καρδιές η σύζυγος του - «Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης...»

Χαρές στην οικογένεια του!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ράγισε καρδιές η σύζυγος του - «Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης...»
News 25.12.2020 11:51
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καρδιές ράγισε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη με μια ανάρτηση της για τις εξελίξεις στην υγεία του. Όπως αποκάλυψε έπειτα από 3 χρόνια βγήκε νικητής μετά από αυτή τη δύσκολη μάχη που έδωσε.

Η Εβελίνα Βαρσάμη, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του και όλες τις δύσκολες δοκιμασίες που πέρασαν, τις αντιμετώπισαν μαζί σαν οικογένεια.

Σήμερα, με αφορμή την ημέρα η σύζυγος του, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook.

«24/12/2017 πάλευες για να κρατηθείς στη ζωή. 24/12/2020 τα κατάφερες. Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης είσαι μαζί μας. Είσαι ο πιο δυνατός άνδρας σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αγαπώ πάρα πολύ», έγραψε επάνω στη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος έγινε γνωστό πως θα έχει πάνω από 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης τροχαίο εξελίξεις υγείας

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται και αποκάλυψε τις εξελίξεις αναφορικά με το ατύχημα που είχε πριν αρκετά χρόνια.

Ο δικηγόρος και φίλος του Κωνσταντίνου, Αγαμέμνων Τάτσης, αποκάλυψε πως επιτέλους ο Κωνσταντίνος δικαιώθηκε για το μοιραίο ατύχημα στο παρελθόν το οποίο του είχε κοστίσει αρκετά στη υγεία του.

Η οικογένεια του υποστηρίζει, μεταξύ των άλλων, πως την ώρα του ατυχήματος, ο Κωνσταντίνος φορούσε κράνος σε αντίθεση με το δικαστήριο που του προσάπτει 30% συνυπαιτιότητα.

Συγκεκριμένα, επισήμανε τα εξής: «Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που έκρινε την υπόθεση έσκυψε από πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι, είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από Drones που έδωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή της ταχύτητας και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο».

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο και πως είναι ένα πολύ καλό παιδί και άξιος συνεργάτης ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στην στήριξη της συζύγου του, Εβελίνα: «Είναι μία ηρωίδα σύζυγος και μάνα' είπε η παρουσιάστρια, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό της σε αυτή την γυναίκα».

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του κωνσταντίνου αγγελίδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τι συνέβη με το κρίσιμο χειρουργείο - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της συζύγου του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκίνησε με τα λόγια της η σύζυγός του - Σήμερα το κρίσιμο χειρουργείο

Share