Συγκινεί η Ελένη Χατζίδου με την εξομολόγηση της - «Εμένα μου λείπουν...»

Δείτε εδώ όσα όλα είπε η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί η Ελένη Χατζίδου με την εξομολόγηση της - «Εμένα μου λείπουν...»

Η Ελένη Χατζίδου περνάει τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο της, Ετεοκλή, και την κορούλα της. Όμως εξομολογήθηκε πως της λείπουν πολύ οι γονείς της.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μαζί με την πριγκίπισσα τους, που μάλιστα αποκάλυψαν αν θα κάνουν και δεύτερο παιδάκι, περνούν πολύ δημιουργικά και ποιοτικά τον χρόνο της καραντίνας.

Ωστόσο, αυτές οι μέρες μας κάνουν πολύ όλους μας να μας λείπουν τα αγαπημένα μας συγγενικά πρόσωπα, που δυστυχώς βρίσκονται αρκετά μακριά λόγω καραντίνας.

Το ίδιο εξομολογήθηκε και η Ελένη Χατζίδου, η οποία εξέφρασε το παράπονο και την λύπη της με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου ποζάρει μπροστά από ένα πανέμορφο και τέλεια στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Πόσο αγαπώ τα Χριστούγεννα... Τι σας λείπει περισσότερο αυτές τις γιορτές; Εμένα οι γονείς μου, ο αδερφός μου κ η οικογένεια του... Θα πήγαινα να κάνω μαζί τους Χριστούγεννα στο χωριό αλλά...όταν κάνεις σχέδια...».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου:

Ελένη Χατζίδου

Στόλισαν στο σπίτι τους Χατζίδου - Παύλου - Το υπέροχο στιγμιότυπο με την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποφάσισαν να φέρουν το γιορτινό κλίμα μέσα στο σπίτι τους και έτσι στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Μάλιστα, ο Ετεοκλής Παύλου ανέβασε ένα υπέροχο στιγμιότυπο μαζί με την κόρη τους.

Η καραντίνα συνεχίζεται και έτσι είναι πολλές οι οικογένειες που έχουν επιλέξει να στολίσουν για να ανεβάσουν λίγο τη διάθεσή της και να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, μαζί με την κόρη τους, έβαλαν τα γιορτινά τους και ο ευτυχισμένος μπαμπάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο γλυκιά φωτογραφία. Θυμίζουμε πως η κόρη του ζευγαριού έχει αρχίσει να περπατάει και η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε το πιο υπέροχο στιγμιότυπο.

Χατζίδου - Παύλου κόρη