Ο Άγγελος Μπράτης μας δείχνει για πρώτη φορά τους γονείς τους - Τρομερή η ομοιότητα με την μητέρα του

Σαν δύο σταγόνες νερό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Άγγελος Μπράτης μας δείχνει για πρώτη φορά τους γονείς τους - Τρομερή η ομοιότητα με την μητέρα του

Ο κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους γονείς του και η ομοιότητα με την μητέρα του είναι συγκλονιστική.

Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του επιτυχημένου ριάλιτι, που πρόσφατα αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, είναι αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες.

Μάλιστα, συχνά αποκαλύπτει τις ασχολίες του εν μέσω καραντίνας όπως έκανε και αυτή τη φορά με μια σειρά από instastories στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σε ένα από αυτά έγραψε «Life after GNTM» αποκαλύπτοντας την σύντομη εξόρμηση που έκανε ο Άγγελος Μπράτης με την οικογένεια του.

Ο κριτής του GNTM απαθανάτισε με το κινητό του τις ομορφιές της φύσης αλλά τους φυσικά τους γονείς του και πάθαμε πλακά με την μητέρα του που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

γονείς του Άγγελου Μπράτη

Αυτό έκανε ο Άγγελος Μπράτης λίγο πριν τον τελικό του GNTM 3 - Δεν σας πάει ο νους!

Χθες παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 με τους κριτές λίγες ώρες πριν έναρξη να μας αποκαλύπτουν τι κάνουν, με τον Άγγελο Μπράτη να μας αφήσει άναυδους.

Πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας, τόσο οι κριτές όσο και οι πρώην διαγωνιζόμενοι δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες, βίντεο και διάφορα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Η Βίκυ Καγιά, για παράδειγμα, διέρρευσε φωτογραφίες με backstage υλικό ενώ ο Άγγελος Μπράτης πριν εμφανιστεί στο live κομμάτι του τελικού ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μια.. μάσκα ομορφιάς προσώπου!

Για ακόμη μια φορά, ο κριτής του GNTM 3 μας απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστος είναι αλλά και πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας!

Δείτε παρακάτω το Instastory του Άγγελου Μπράτη

Άγγελος Μπράτης

Με γόβα στιλέτο ο Άγγελος Μπράτης - Φρενίτιδα στο διαδίκτυο με το βίντεο

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκάλεσε φρενίτιδα στους followers της. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα παρακολουθούμε τον Άγγελο Μπράτη στο πλευρό της να κάνει πασαρέλα με γόβα στιλέτο!

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Άγγελος Μπράτης τα περπατάει πολύ καλά!

Και όσο οι δυο αυτοί κριτές του GNTM 3 το διασκεδάζουν ο Δημήτρης Σκουλός έχει έρθει σε δύσκολη θέση με αυτή την φωτογραφία που διέρρευσε!