GNTM: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Ειρήνης Ερμίδου που «κατέβασε» το instagram - Σάλος στο διαδίκτυο

Αρκετά τολμηρή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Ειρήνης Ερμίδου που «κατέβασε» το instagram - Σάλος στο διαδίκτυο

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Ερμίδου, προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο με κάποιες αρκετά προκλητικές φωτογραφίες τις οποίες τελικά «κατέβασε» το instagram.

Ο «Ρονάλντο» του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας μας εξέπληξε θετικά με την πορεία της και διέψευσε πολλούς από τους επικριτές της αφού αμέσως μετά την αποχώρηση της έκλεισε αρκετά σημαντικές δουλειές και φωτογραφίσεις.

Η Ειρήνη είναι αρκετά ενεργή και στα κοινωνικά δίκτυα και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μάλιστα, ξέρει αρκετές φορές να προκαλεί.. χαμό καθώς τολμά να εμφανίζεται αρκετά συχνά με συγκεκριμένα σημεία του σώματός της σε πρώτο πλάνο.

Το Instagram όμως «κατέβασε» αμέσως ένα πρόσφατο υλικό της Ειρήνης Ερμίδου, με την ίδια να αναδημοσιεύει με το κοινό της τις φωτογραφίες που θεωρήθηκαν ως «ευαίσθητου περιεχομένου» και τελικά διαγράφηκαν, ενώ κάτι παρόμοιο έγινε και με αυτές τις φωτογραφίες που είναι εντελώς.. γυμνή.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

GNTM αποκαλυπτικές φωτό της ερμίδου

GNTM αποκαλυπτικές φωτό της ειρήνης ερμίδου

Η Ειρήνη Ερμίδου έχει συζητηθεί και τις αλλαγές της

Η συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του STAR είναι από τις πιο πολυσυζητημένες.

Τώρα, η Ειρήνη Ερμίδου επιστρέφει για να προκαλέσει ξανά με την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση εκτός σπιτιού.

Χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ως "Ronaldo" του Greece's Next Top Model.

Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί έως τον τελικό του παιχνιδιού, η Ειρήνη με την ιδιαίτερη ομορφιά της, κάνει ήδη φωτογραφίσεις για περιοδικά όπως η παρακάτω.

Η φωτογράφιση έγινε για το Cake Magazine!

Eιρήνη Ερμίδου: Πήγε στο GNTM 3 και δεν την πήρε κανείς χαμπάρι - Φωτογραφία Ντοκουμέντο

Το φετινό GNTM 3 έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι ανατροπές είναι πολλές! Αλλαγές παρατηρούμε στους κανόνες στου κριτές και εντυπωσιαζόμαστε από τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται στο παιχνίδι! Τι ρόλο έπαιξε η Ειρήνη Ερμίδου στο χθεσινό επεισόδιο;

Σας είχαμε αποκαλύψει πως θα βλέπαμε την Ειρήνη Ερμίδου στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 αλλά κανένας δεν παρατήρησε που ήταν.

Εμείς βρήκαμε την σκηνή που η Ειρήνη συνοδεύει τον φίλο της στις οντισιόν, καθώς φέτος μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι είναι Boys and Girls!

Σας έχουμε λοιπόν τι στιγμιότυπο που η Ειρήνη Ερμίδου εμφανίστηκε στο GNTM 3

Ειρήνη Ερμίδου gntm3

TAGS