Survivor: Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για Λιανό - Τανιμανίδη

Η κοινή φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για Λιανό - Τανιμανίδη

Με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor 4, η Κατερίνα Δαλάκα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε το μήνυμα της στον Γιώργο Λιανό και τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και στον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η αθλήτρια, είναι μια από τις κορυφαίες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης με πολύ κόσμο να την στηρίζει. Κάθε φορά που έμπαινε στους στίβους μάχης, έκανε χαμό και κέρδιζε το παιχνίδι.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τη φίλους μια κοινή φωτογραφία με Λιανό - Τανιμανίδη και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, την παραγωγή, τους παρουσιαστές, όπως και τον Ατζούν.

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Δαλάκα είχε χωρίσει με το σύντροφό της, όμως είναι και πάλι μαζί και με αποδείξεις.

Survivor Κατερίνα Δαλάκα Λιανός Τανιμανίδης

Survivor spoiler 28/12: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία;

Η χθεσινή μας και πρώτη διαρροή για το Survivor 4 βγήκε σωστή, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς τελικά κέρδισαν οι Μαχητές με 10-6 έναντι των Διάσημων! Σήμερα 28/12 θα παρακολουθήσουμε μια μάχη που ως έπαθλο έχει ασυλία!

Πάμε να δούμε αναλυτικά όσα θα γίνουν από δω και πέρα στο Survivor. Σύμφωνα με το τρέιλερ που έχει βγει στη δημοσιότητα για το σημερινό επεισόδιο, στο Συμβούλιο του νησιού κάποιος από τους παίκτες θα δηλώσει ψυχολογική πίεση και θα πει πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο- δείτε εδώ ποιος. Μάλιστα βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να ρωτάει αν είναι η τελική του απόφασή, καθώς μετά δεν υπάρχει επιστροφή.

Επίσης στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο να υποφέρει αφού παρουσιάζει συμπτώματα δηλητηρίασης, όπως και η Αγγελική Λάμπρη.

Ας δούμε τώρα τα αγωνιστικά: Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα στο αγώνισμα της ασυλία. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ ο στίβος είναι μεγάλος και ο στόχος αρκετά απαιτητικός. Διάσημοι και Μαχητές δεν θέλουν να χάσουν από την αρχή κάποιος μέλος των ομάδων τους, αφού είναι κάτι που θα τους ρίξει νωρίς την ψυχολογία και το Survivor ακόμη δεν έχει δείξει τα…δόντια του. Ακόμα διαρροές (spoiler) δεν υπάρχουν. Κρατήστε όμως την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μαχητές. Αργότερα θα επανέλθουμε με διαρροές (spoiler) για την ομάδα που κερδίζει σήμερα τον αγώνα ασυλίας του Survivor, αλλά και για όσα θα λάβουν χώρα στο πρώτο Συμβούλιο του Νησιού.