O βουλευτής Βασίλης Γραμμένος ξεσπά κατά του φιλιού Βίσση και Βανδή - «Παραβίασαν τα μέτρα COVID-19..»

Η δημόσια «καταγγελία» του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
O βουλευτής Βασίλης Γραμμένος ξεσπά κατά του φιλιού Βίσση και Βανδή - «Παραβίασαν τα μέτρα COVID-19..»

Η κοινή εμφάνιση και το φιλί της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή ήταν η αφορμή του ξεσπάσματος του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου.

Στον μεγάλο τελικό του J2US, οι δυο τραγουδίστριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή και έβαλαν τέλος σε κάθε φημολογούμενη κόντρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ιστορική αυτή στιγμή ήταν νούμερο ένα θέμα συζήτησης, ιδίως για το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα.

Με αφορμή, λοιπόν, το σκηνικό αυτό ο διευθυντής της κοινοβουλευτική ομάδας της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter όπου και κατηγόρησε τις δύο τραγουδίστριες ότι παραβίασαν τα μέτρα του κορωνοϊού.

Ο Βασίλης Γραμμένος είπε χαρακτηριστικά: «Αυτές οι δυο κύριες (Βίσση-Βανδή) που τυγχάνουν αναγνώρισης αλλά και απήχησης από χιλιάδες κόσμο και κυρίως μικρά παιδιά, μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος από την Κυβέρνηση αν παραβίασαν τα μέτρα COVID-19 φιλώντας μάλιστα η μια την άλλη στο στόμα; Όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση».

Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι πολλές φορές έχει επισημανθεί ότι οι συμμετέχοντες κάνουν rapid test για τον κορωνοϊό πρωτού εισέλθουν στο πλατό.

J2US: Τι έκανε η Δέσποινα Βανδή όσο τραγουδούσε η Άννα Βίσση - Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Σήμερα το πρωί, η εκπομπή Ευτυχείτε έδειξε ένα απίστευτο στιγμιότυπο που καταγράφηκε στο live του J2US πίσω από τις κάμερες, στο οποίο φαίνεται τι έκανε η Δέσποινα Βανδή όση ώρα βρισκόταν η Άννα Βίσση στη σκηνή και τραγουδούσε.

Οι δύο κυρίες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και έδειξαν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως κόντρα ανάμεσά τους, ενώ στη συνέχεια επαίνεσαν η μία την άλλη μέσα από τις αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο άκουσε τα τραγούδια της Άννας Βίσση πριν ανέβει στη σκηνή αλλά παράλληλα χόρευε και τραγουδούσε καθώς γνώριζε απ' έξω όλους τους στίχους.