Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Δημοσίευσε story στο Instagram μόνο με το... σεντόνι της στο κρεβάτι

Δεν έχει κανένα κόμπλεξ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Δημοσίευσε story στο Instagram μόνο με το... σεντόνι της στο κρεβάτι

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι επίσης, μια από τις πρώην παίκτριες του Big Brother που έχουν συζητηθεί πολύ. Συγκεκριμένα, για τις εμφανίσεις της μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Βέβαια, δεν την νοιάζει να συζητηθεί και μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού δημοσίευσε story στο Instagram της, μόνο με το σεντόνι της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.

Ενώ χαρακτηριστική της στιγμή μέσα στο παιχνίδι, ήταν όταν έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της, το πέταξε στους άνδρες και κυκλοφορούσε ημίγυμνη μέσα στην πισίνα.

Η Αφροδίτη, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, πολλές στιγμές από την καθημερινή της ζωή.

Πριν από λίγα λεπτά, έχοντας ξυπνήσει, μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο ήταν μόνο με το σεντόνι της.

Αφροδίτη Γεροκωνστανή Big Brother γυμνή

Η Αφροδίτη του Big Brother ποζάρει χωρίς σουτιέν με την Χριστίνα

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και η Χριστίνα Ορφανίδου είναι δυο από τις παίκτριες του Big Brother που αγαπήθηκαν από το κοινό. Ενώ, συνεχίζουν να συζητιούνται ακόμη και μια εβδομάδα μετά τον τελικό που ανέδειξε νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η Χριστίνα λοιπόν, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, μια ανάρτηση της έγινε viral! Πρόκειται για ένα κολάζ που από την μια δείχνει την Χριστίνα με τίτλο «Τι παραγγέλνεις» και από την άλλη την Αφροδίτη με τίτλο «Τι σου έρχεται».

Οι δυο πρώην παίκτριες έχουν πολύ καλές σχέσεις και μπόλικο χιούμορ! Ενώ, να σημειώσουμε πως η Αφροδίτη έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν έχει κόμπλεξ και αγαπάει το σώμα της, Για αυτό και δεν "κολλάει" στο να ποζάρει ακόμη και χωρίς σουτιέν, φορώντας μόνο ένα λεπτό μπλουζάκι.

Αφροδίτη Χριστίνα Big Brother