Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ποζάρει με την μεγαλύτερή του αδυναμία ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Δείτε τη φωτογραφία

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ποζάρει με την μεγαλύτερή του αδυναμία ανήμερα Πρωτοχρονιάς
News 01.01.2021 21:16
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, νικητής του GNTM 3 έχει δείξει την μεγάλη του αδυναμία στη μητέρα του από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο παιχνίδι και είπε την ιστορία του.

Έτσι δεν θα μπορούσε να περάσει την πρωτοχρονιά με κάποιον άλλον παρά μόνο με αυτή. Μέσα στο παιχνίδι, μίλησε αρκετές φορές για την σχέση που έχουν οι δύο τους και τις δυσκολίες που πέρασαν όταν ήταn μικρός καθώς ο πατέρας του ήταν απών.

Έτσι για την αλλαγή της χρονιάς και την υποδοχή του 2021 ο Ηρακλής δε θα μπορούσε να επιλέξει άλλη φωτογραφία από μια που να ποζάρει δίπλα στην αγαπημένη του μητέρα.

ηρακλής τσουζίνοφ μητέρα

GNTM 3: Ο φακός "τσάκωσε" τον Ηρακλή και τη Μαρινέλα στο κέντρο της Αθήνας!

Το GNTM 3 τελείωσε όμως οι παίκτες μονοπωλούν ακόμα το ενδιαφέρον κυρίως αν αναμεσά τους υπάρχουν και φήμες για ζευγάρια. Ο Ηρακλής και η Μαρινέλα είχε γραφτεί πως μέσα στο παιχνίδι είχαν έρθει πιο κοντά.

Αφού λοιπόν το παιχνίδι τελείωσε και ο Ηρακλής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, είχε διαψεύσει και αυτός και η Μαρινέλλα αυτή τη φήμη.

Σήμερα όμως φουντώνουν ξανά οι φήμες καθώς ο φακός "τσάκωσε" τους δύο παίκτες σε βόλτα τους στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Την φωτογραφία μοιράστηκε στο instagram ποιος άλλος; Η SoulaGlamorous!

O Ηρακλής Τσουζίνοφ, μετά τη νίκη του στο GNTM 3 θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο νικητής το GNTM 3 παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θέλει να ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Μετά λοιπόν την Ειρήνη Καζαριάν - που είχε προκαλέσει αντιδράσεις - ίσως δούμε σε κάποιο σήριαλ ή θεατρική παράσταση και τον Ηρακλή αν του γίνει κάποια πρόταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή μετά το GNTM 3 για την υποκριτική

Η τηλεόραση θα σας ενδιέφερε;

Δεν ξέρω ακόμη. Τώρα θέλω να εξελιχθώ στον χώρο της μόδας και αργότερα, αν είναι να ασχοληθώ με την τηλεόραση, θα ήθελα να παίξω σε κάποιο σήριαλ. Θα ήθελα να δοκιμάσω τις ικανότητες μου στην υποκριτική.

Σας αγχώνει όλο αυτό που έχει συμβεί; Που σας γνωρίζει ο κόσμος;

Αυτό δεν με έχει αγχώσει, αλλά το γεγονός ότι πια πρέπει να προσέχω πως μιλάω, πρέπει να είμαι προσεκτικός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Η Καγιά πήρε θέση στην κόντρα Ηρακλή - Ανδρέα! «Μπορεί να είναι και αλήθεια»

Γνωστό πρόσωπο «καρφώνει» τον Ηρακλή για τον χωρισμό του - «Έχει γίνει εδώ και καιρό, τώρα το μάθατε εσείς;»

Share