ΣΚΑΙ: Η εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας θα λέγεται "Σου-Κου Family"

Θα μείνετε με τα ονόματα που πέρασαν από δοκιμαστικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Η εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας θα λέγεται

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για η νέα εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη που θα προβάλλεται στην μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα. Ο τίτλος αποκαλύφθηκε, όπως και τα ονόματα που πέρασαν από δοκιμαστικό.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιανουαρίου και το τρέιλερ όπου θα δείχνει το ζευγάρι να πηγαίνει σε σύμβουλο γάμου, γυρίζεται σήμερα. Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι «Σου-Κου Family».

Αυτοί πέρασαν από δοκιμαστικό για την εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας στον ΣΚΑΙ

Σχεδόν βέβαιη είναι η συμμετοχή της Χριστίνας Πολίτη, ενώ αστρολόγο θα έχουν, τον Χρήστο Άρχο. Σε συζητήσεις για το πάνελ βρίσκονται, η Ρασέλ από το GNTM και ο Μισθοφόρος από το Survivor.

Όλη η αλήθεια για την νέα εκπομπή του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνα - «Αν έχουμε απέναντι την Ναταλία Γερμανού...»

Η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Μπάκας τσάκωσε τον Χάρη Βαρθακούρη λίγο μετά τη λήψη του live του Big Brother και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την νέα του εκπομπή με την σύζυγο του Αντελίνα.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής επισήμανε αρχικά πως: «είμαστε πολύ κοντά. Με τη μύτη του παπουτσιού! Δεν έχω ιδέα τι ώρα θα είναι η εκπομπή. Την ίδια εκπομπή θα κάνουμε ότι ώρα και να την κάνουμε».

Αναφορικά με τους αντιπάλους που πρόκειται να έχουν είπε πως: «Δεν θα αλλάξει η στάση μου στην εκπομπή αν έχουμε απέναντι την Ναταλία Γερμανού ή έναν ευκολότερο, εντός εισαγωγικών, αντίπαλο»

Και συνέχισε λέγοντας «Σε ότι αφορά τη θεματολογία, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Gossip μπορεί να έχει ελάχιστο γιατί δεν είμαστε έτσι, η γυναίκα μου και γω, σαν χαρακτήρες».

Τέλος, ο Χάρης Βαρθακούρης πρόδωσε πως πιθανόν να δούμε το Masked Signer φέτος στη τηλεόραση χωρίς όμως να δίνει παραπάνω πληροφορίες ενώ ταυτόχρονα δηλώσεις για την νέα εκπομπή έδωσε και στο Ευτυχείτε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Χάρη Βαρθακούρη από το Έλα Χαμογέλα: