Συγκλονίζει η τραγουδίστρια Αθηναϊς: «Από την πίεση μούδιαζα! Έφτασα 120 κιλά...»

«Με είχαν πείσει πως δεν είχα φωνή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η τραγουδίστρια Αθηναϊς: «Από την πίεση μούδιαζα! Έφτασα 120 κιλά...»

Στην εκπομπή “T-Live” η τραγουδίστρια, Αθηναϊς - ή όπως αρχικά την είχαμε γνωρίσει Έλενα Μεταξά -, συγκλόνισε με την αποκάλυψη που την οδήγησε να φτάσει τα 120 κιλά. Από την πίεση όπως δήλωσε, μούδιαζε το σώμα της.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αθηναϊς

«Από την πολλή πίεση που είχα, άρχισαν να μουδιάζουν τα δάχτυλά μου, να μουδιάζει το χέρι μου, να μουδιάζει το πρόσωπό μου, η γλώσσα μου την ώρα που τραγουδούσα. Ξεκίνησα να κλείνομαι στο σπίτι, δεν πήγαινα πουθενά, δεν ήθελα να δω κανένα. Έφτασα 120 κιλά, γιατί ήταν σαν να ήθελα να χτυπήσω την εμφάνισή μου.

Αθηναϊς Έλενα Μεταξά

Με είχαν πείσει ότι δεν μπορούσα να εστιάσω στη φωνή μου, γιατί δεν είχα φωνή. Με είχαν κάνει να προβάλλω την εμφάνισή μου ως επί το πλείστον και να ασχοληθώ με το pop τραγούδι ενώ η φωνή μου δεν ήταν γι’ αυτό. Ένιωθα ότι η ικανοποίηση ήταν το να τρώω. Ουσιαστικά ήμουν άρρωστη, μόνο αυτό μπορώ να πω.

Η βοήθεια ήρθε μετά από ένα τάμα που είχα κάνει. Ζήτησα φροντίδα και να κάνω αυτό που αγαπάω. Μετά από εκεί που γύρισα, ήρθαν όλα στην πόρτα μου», είπε η Αθηναϊς.

Από την άλλη, συγκλόνισε και η Μορφούλα Ντώνα. Μίλησε στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Τρίτης και ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση της για το μωράκι που είχε χάσει στο παρελθόν.