Αφοπλιστικός ο Κωστόπουλος για το ταξίδι στο Ντουμπάι - «Εγώ πήγα γιατί δουλεύω και δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς»

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αφοπλιστικός ο Κωστόπουλος για το ταξίδι στο Ντουμπάι - «Εγώ πήγα γιατί δουλεύω και δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε χθες στην Ελλάδα και ήταν πιο αφοπλιστικός από ποτέ στις δηλώσεις του αναφορικά με το ταξίδι στο Ντουμπάι.

Η κάμερα του Happy day τον «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος χθες, Τετάρτη, και ο παρουσιαστής, εκτός από το ξέσπασμα που έκανε μέσω instastories, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για το Ντουμπάι.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι μέσα στην πτήση αυτή -και οι 150- αρνητικοί στο τεστ κορονοϊού και απ’ ότι είδα πάλι χθες στα νοσοκομεία τα ίδια γίνονται.

Εγώ πήγα στο Ντουμπάι γιατί δουλεύω και είναι γνωστό και δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα με τα αρνητικά σχόλια γιατί είναι “ανθρωποφαγικά”.

Κάποιος που δεν είναι στη ζωή σου, την παρακολουθεί και κάνει σχόλια επειδή έτσι φαντάζετε ότι είναι. Εγώ εκεί πήγα γιατί έπρεπε να πάω για τη δουλειά μου και να γνωρίσω κάποιο κόσμο. Ο καθένας που μιλά και εγκληματεί και “δολοφονεί” προσωπικότητες και γράφει να ψοφήσουν τα παιδιά σου και χειρότερα, αυτά είναι τα κτήνη του διαδικτύου.»

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Κωστόπουλο: «Δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι»

Ένας χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες με τους celebrities που έκαναν Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι εν μέσω κορωνοϊού. Ανάμεσα τους και ο Πέτρος Κωστόπουλος, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκαθαρίζει την κατάσταση στον αέρα της εκπομπής, Happy Day.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια η οποία ήταν εκείνη που αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου, δεν ταξίδεψε στο Ντουμπάι με δικά του έξοδα, αλλά με έξοδα της εταιρείας που εργάζεται.

«Χθες ανταλλάξαμε πάρα πολλά μηνύματα με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αυτό που τον πείραξε είναι ότι είπαν πως μας κοροϊδεύει και πως γίνεται να είναι χρεωκοπημένος, να μην έχει λεφτά και να κάνει ζωάρα στο Ντουμπάι. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά και θέλω να πω, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρεία που δουλεύει.

Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του. Μου είπε ότι πέρα από τους celebrities είχε και 2-3 χιλιάδες Έλληνες» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.