Νικολέττα Τσομπανίδου: Η καταγωγή της μητέρας της δεν είναι ίδια με την δική της

Δεν πάει το μυαλό σας από που είναι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Τσομπανίδου: Η καταγωγή της μητέρας της δεν είναι ίδια με την δική της

Μόλις είδαμε την μητέρα της Νικολέττας Τσομπανίδου στο Bachelor, καταλάβαμε από που πήρε την ομορφιά της. Ωστόσο, δεν κατάγεται και εκείνη από την Θεσσαλονίκη, όπως και η κόρη της.

Λίγο πριν πραγματοποιήσουν με τον Παναγιώτη Βασιλάκο live στο Instagram, η νικήτρια του ριάλιτι, αποκάλυψε από που είναι η μαμά της. Και όχι, δεν είναι από κάποια πόλη της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, μέσω Q&A που έκανε, επικοινωνώντας με τους διαδικτυακούς τη φίλους, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαμάς της και έκανε γνωστό πως κατάγεται από την Αρμενία.

Νικολέττα Τσομπανίδου bachelor καταγωγή μητέρας

The Bachelor: Αυτό είναι το σπίτι της Νικολέττας Τσομπανίδου στη Θεσσαλονίκη

Η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor, η Νικολέττα Τσομπανίδου άφησε για λίγο την Αθήνα αλλά και τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλάκο και πήγε στην Θεσσαλονίκη, στο πατρικό της σπίτι, από το οποίο σήμερα ανέβασε φωτογραφία.

Όπως εξήγησαν και οι δυο στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν, δε θα μπορούσαν να μην περάσουν τις γιορτές μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους και έτσι, η Νικολέττα έφυγε από την Αθήνα προκειμένου να είναι με τους γονείς της και με τον αδερφό της.

Η Νικολέττα ανέβασε ένα υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της, στο οποίο όχι μόνο φαίνεται κομμάτι από το σαλόνι της αλλά και ο πανέμορφος σκύλος της.

Νικολέττα Τσομπανίδου σπίτι

Έκλεισε στόματα στο Instagram - H απάντηση για το χωρισμό με τον Παναγιώτη

Φουλ ερωτευμένοι είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου και δεν σταματούν να το αποδεικνύουν παρά τις φήμες περί χωρισμού. Απαντήσεις μάλιστα, δόθηκαν και μέσα από το Instagram και έκλεισαν στόματα.

Η Νικόλ, είναι καθημερινή χρήστης των social media και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορε στιγμές από την προσωπική της ζωή, όπως όταν δημοσίευσε στιγμές από το πατρικό της οικογένειας Βασιλάκου.

Έχοντας ωστόσο, επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για την Πρωτοχρονιά, θέλησε να κάνει ένα Q&A, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τω διαδικτυακών της φίλων. Ανάμεσα στις ερωτήσεις αυτές και το "γιατί λένε πως χώρισε με τον Παναγιώτη".

"Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί και περνάμε υπέροχα", απάντησε.

Νικολέττα Τσομπανίδου Παναγιώτης Βασιλάκος χωρισμός

Νικολέττα Τσομπανίδου Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor