Άγρια επίθεση στο instagram της Τσιμτσιλή από τους followers - Η απάντηση της στον αέρα του Happy Day

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγρια επίθεση στο instagram της Τσιμτσιλή από τους followers - Η απάντηση της στον αέρα του Happy Day

Μια ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους followers της, έτσι η παρουσιάστρια απάντησε στα σχόλια τους στον αέρα του Happy Day.

Η Σταματίνα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις δηλώσεις της νέας υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή στην εκπομπή της και έγραψε: «Τα παιδάκια μας τη Δευτέρα επιστρέφουν στο σχολείο. Ευχόμαστε αυτό να γίνει με ασφάλεια και να μην είναι προσωρινό γιατί τα παιδιά έχουν ανάγκη την κοινωνικοποίηση και την επιστροφή στην κανονικότητα που τους προσφέρουν οι σχολικές μονάδες.

Ελπίζω αυτό να ισχύσει σύντομα και για τα γυμνάσια και τα λύκεια. Ευχαριστούμε τη νέα υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή που έδωσε την είδηση το πρωί στο Happy Day, την ώρα που πλήθαιναν οι φήμες για πιθανή αναβολή αυτής της επιστροφής».

Όπως φαίνεται όμως, οι διαδικτυακοί της φίλοι είχαν αντίθετη γνώμη καθώς οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί με το άνοιγμα των σχολείων λόγω του κινδύνου μόλυνσης και εξάπλωσης.

Έτσι, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής της το πρωί της Παρασκευή: «Τι «μάχη» έχει γίνει στο Instagram μου για το άνοιγμα των σχολείων; Κατέθεσα την άποψή μου ως μανούλα, που χαίρομαι που τα παιδιά θα επιστρέψουν στις σχολικές μονάδες. Φυσικά και αγχωνόμαστε γιατί ο ιός παραμένει.

Αλλά να σας πω ότι εμείς, όποιος δουλεύει, λίγο με το supermarket και κάποιες υποχρεώσεις, έχουμε μια επαφή με τον έξω κόσμο. Τα παιδάκια μας που τα έχουμε κλεισμένα στους τέσσερις τοίχους με τα laptop και βγαίνουν μόνο για μια βόλτα με τα πόδια, έχουν ανάγκη την κοινωνικοποίηση.

Εγώ δικαιολογώ τους πάντες και δεν θυμώνω, γιατί είναι μια περίεργη περίοδος όπου τα νεύρα είναι τεταμένα και η υπομονή εξαντλείται». Ωστόσο, η Σταματίνα αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις εγκυμοσύνες της!

Happy Day σταματίνα τσιμτσιλή

Εξώδικο από τον Σπύρο Πώρο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day - Τι συνέβη

Ο Σπύρος Πώρος προχώρησε σε μια εξώδικη δήλωση προς τον ALPHA και την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day».

Ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας φωτογράφος επιτίθεται για όλα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή στις 23ης Δεκεμβρίου τόσο για τον ίδιο και την πολυετή καριέρα του.

Αρχικά, ακούστηκαν αρκετά ειρωνικά σχόλια για το μέγεθος της καριέρας του ως μοντέλο και φωτογράφου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σπύρος Πώρος έχει κάνει την μεγαλύτερη καριέρα απ όλους…μπορώ να σου πω κι από τη Ναόμι Κάμπελ» και τον Κώστα Φραγκολιά να συμπληρώνει: «Σε πιο τομέα στη φωτογραφία ή στο μόντελενιγκ; Γιατί ειδικά στο μόντελινγκ υπάρχουν δυο τρεις καλύτεροι».

Στο εξώδικο, Σπύρος Πώρος πετάει τα καρφιά του σε όλα τα μέλη της πρωινής εκπομπής ξεχωριστά: «Αντιλαμβάνομαι πως για κάποιον άλλο ενδεχομένως ο τίτλος του μοντέλου να είναι αρκετός ακόμα κι αν η όποια αναγνωρισιμότητα του στην πραγματικότητα δεν προήλθε καν από τον χώρο αυτό.

Παρόλα αυτά εγώ -αξιοποιώντας τα εφόδια που μου πρόσφερε ο χώρος της μόδας- να ασχοληθώ με τη φωτογραφία την τέχνη της οποίας θέλω να πιστεύω πως υπηρετώ επιπλέον εδώ και εικοσιπέντε χρόνια.

Δεν θα αναφερθώ στα περίβλεπτα πρόσωπα που έχω φωτογραφήσει διότι: πρώτον αυτά είναι γνωστά ακόμα και σε κάποιον που η όποια γνώση του περιορίζεται σε μια αναζήτηση στο Google, όπως οι συνεργάτες σας κατά ιδίαν δήλωση. Δεύτερον διότι η φωτογραφία είναι κάτι περισσότερο από μια εικόνα είναι έκφραση ιδεών και σκέψεων. Ο ίδιος την δουλειά μου την έχω ανάγκη για να εκφραστώ και όχι να επικυρωθώ ως άτομο».

Ο Σπύρος Πώρος αναφέρεται και στην ερώτηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο Δημήτρης Παπανώτας: «Πόσο μεγάλη την ο Σπύρος Πώρος, την καριέρα;» αλλά και στην διαπίστωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Σίγουρα πάντως έχει περισσότερα παιδιά απ όλους».

«Σε μια εποχή που οποιοσδήποτε μπορεί να ορίζεται σαν δημοσιογράφος, προφανώς και για μένα θα ήταν πιο εύκολο να εκφράζω καθημερινά τις σκέψεις μου σ' ένα «πρωινό» πάνελ αν η περιέργεια μου ήταν «πόσο μεγάλη την έχει ο Σπύρος Πώρος της καριέρα».

«Σίγουρα πάντως έχει περισσότερα παιδιά απ΄όλους» όπως αναφέρατε. Πέραν από το αστείο του θέματος όμως, υπάρχει και η πλευρά τους θύματος του αστείου, όταν αυτό εκστομίζεται με ελαφρότητα για κάποιον άνθρωπος όπως εγώ, του οποίου τα δικαιώματα ως πατέρα δεν έχουν γίνει σεβαστά και οποίος παλεύω να βρω την «άκρη του νήματος» που θα με φέρει κοντά στα παιδιά μου κατόπιν μια πολυετούς δικαστικής μάχης με την πρώην σύζυγο μου, με αθέμιτο σε βάρος μου όπλο τα ίδια μας τα παιδιά.

Μπορώ να κατανοήσω ότι δεν είχατε πρόθεση να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις, παρουσιάζοντας εμένα σαν έναν άνθρωπο επιπόλαιο…».

Εξώδικο από τον Σπύρο Πώρο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Da

Σπύρος Πώρος εξώδικο για Happy Day

Σπύρος Πώρος εξώδικο για Happy Day και ALPHA

Στο τέλος της δήλωσης ο Σπύρος Πώρος απαιτεί από τους συντελεστές της εκπομπής να δημοσιοποιήσουν ως απάντηση του τα όσα αναφέρονται στην δήλωση του και τους καλεί στο μέλλον να απέχουν από οποιαδήποτε σχόλιο ή αστειότητα που μπορεί να αντανακλά αρνητικά στα παιδιά του ενώ πριν λίγο καιρό «δίκασε» και όσους δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό.