Ξέσπασε η Βαλαβάνη στο Καλύτερα Δε Γίνεται - «Σε λίγο θα με κάνετε να μην θέλω να παντρευτώ!»

Οι ερωτήσεις για τον γάμο της με τον Βασάλο φαίνεται να μην έχουν σταματημό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε η Βαλαβάνη στο Καλύτερα Δε Γίνεται - «Σε λίγο θα με κάνετε να μην θέλω να παντρευτώ!»

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πως και πως τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την πρώτη να ξεσπά με όλες τις σχετικές ερωτήσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Ευρυδίκη συνδέθηκε μέσω skype στο Καλύτερα δε Γίνεται, εκπομπή από την οποία εδώ και μερικούς μήνες έχει αποχωρήσει -δείτε εδώ τον λόγο- αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρώην συνεργάτες της.

Έτσι, ο Κώστας Τσουρός μέσα σε όλα την ρώτησε αν τελικά παντρεύεται τον Κωνσταντίνο με την ίδια να σαστίζει για μερικά δευτερόλεπτα αλλά να δίνει την αφοπλιστική απάντηση της.

Ειδικότερα η Ευρυδίκη είπε: «Σε λίγο θα με κάνετε να μην θέλω να παντρευτώ. Δεν έχουμε εξέλιξη σε αυτό το θέμα, δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε άμεσα. Βέβαια, ο Κωνσταντίνος είναι απρόβλεπτος, αλλά όχι. Ζούμε την κάθε στιγμή»!

Και έπειτα πρόσθεσε: «Μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, έχουμε περάσει δύο καραντίνες, δεν βγαίνουμε από το σπίτι, αλλά δεν βαριόμαστε ποτέ, βρίσκουμε συνεχώς πράγματα να κάνουμε και αυτό είναι το σημαντικό».

ευρυδίκη βαλαβάνη καλύτερα δε γίνεται

Η δήλωση της Βαλαβάνη μετά την "σπόντα" του Βασάλου για το γάμο τους

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι δημοσιογράφοι δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για την "σπόντα" του Κωνσταντίνου Βασάλου στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» για το γάμο τους, λόγω της εμφάνισης του.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους συνεργάτες της και ο Παύλος Σταματόπουλος ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο τι έχει ντυθεί και ποιο ήταν το κόνσεπτ του καθώς φορούσε κοστούμι.

Κωνσταντίνος Βασάλος Έλα χαμογέλα

Τότε εκείνος τους άφησε όλους άφωνους λέγοντας στον αέρα «Γαμπρός!». Οι συνεργάτες του λοιπόν δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν αν έγινε πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, το μόνο που απάντησε ήταν ότι όντως γονάτισε, αλλά για άλλο λόγο.

Η απάντηση της Βαλαβάνη για το γάμο με τον Βασάλο

Μετά τον τελικό του «Just the 2 of Us» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή του Open και το ενδεχόμενο να παντρευτούν το νέο έτος που μπαίνει σε λίγες ημέρες.

«Με γαμπριάτικο βγήκε. Είπε γαμπρός. Το είπε. Από το στόμα του και στου Θεού το αυτί» απάντησε με νόημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τις δηλώσεις της πρόβαλλαν στην εκπομπή Happy Day.

Να σημειώσουνε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι φουλ ερωτευμένοι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες αφού συμμετείχαν στο Survivor 1 και ήταν αντίπαλοι παίκτες.

Ο Κωνσταντίνος μάλιστα έχει δηλώσει ότι στην αρχή την αντιπαθούσε, ωστόσο τα πράγματα με τον καιρό άλλαξαν, μέχρι που λίγο μετά την ένωση των δύο αντίπαλων ομάδων, την ημέρα των γενεθλίων της Ευρυδίκης, ο Κωνσταντίνος της έδωσε το φούτερ του. Εκεί καταλάβαμε όλοι ότι κάτι ωραίο είναι έτοιμο να αρχίσει.