Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Η μητέρα μου έφυγε με την εντύπωση πως παντρεύομαι"

Η απόφαση του να μην της το πει ποτέ

Δημήτρης Ουγγαρέζος:
News 16.01.2021 18:51
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στην εκπομπή Roomies και μίλησε για όλα. Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο χαμό της μητέρας του η οποία "έφυγε" με την εντύπωση πως παντρεύεται.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής τον καιρό που έφυγε η μητέρα του, χώριζε με την μακροχρόνια σχέση του όμως από επιλογή δεν θέλησε να της το πει για να μην την στεναχωρήσει μιας και ήταν ο καημός της να τον δει να παντρεύεται.

Μάλιστα όπως είπε, η τηλεόραση στο δωμάτιο της μητέρας του είχε χαλάσει και δεν άκουσε τον ίδιο να το ανακοινώνει στο Πρωινό, ο ίδιος κάλεσε κάποιον να την φτιάξει αφού το είχε ήδη ανακοινώσει. Ωστόσο, δείτε το σχόλιο που έκανε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα.

Dείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ιλένια Ουίλιαμς: Μετά τον χωρισμό με τον Ουγγαρέζο είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη;

Στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία μίλησε για την περίοδο που νόσησε από κορωνοϊό, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα καθώς πολλοί την ήθελαν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η αποκάλυψη της Ιλένιας Ουίλιαμς για την προσωπική της ζωή

"Όχι, δεν είμαστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προσωπική ζωή και δουλειά δεν ταιριάζουν και πάρα πολύ. Έχω εστιάσει περισσότερο στη δουλειά και έχω αφήσει τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα. Είχα πολλά χρόνια να μείνω μόνη μου και μου χρειαζόταν", είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιλένια Ουίλιαμς: Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου πόζαρε topless στο Instagram

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εξομολογείται για τον χωρισμό με την Ιλένια - "Δεν μου λείπει, την έχω..."

Share