Η Ματίνα Νικολάου έκοψε τα μαλλιά της! Κοντέψαμε να μην την αναγνωρίσουμε

Τεράστια η αλλαγή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ματίνα Νικολάου έκοψε τα μαλλιά της! Κοντέψαμε να μην την αναγνωρίσουμε

Η Ματίνα Νικολάου, που την απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της και είναι σχεδόν αγνώριστη.

Η τηλεοπτική «Βάνια» παρέα με τον Νίκο γεμίζει τα μεσημέρια μας με απίστευτο γέλιο και χαρά, επιβεβαιώνοντας μας πόσο ταλαντούχα είναι.

Η ίδια μάλιστα, αποφάσισε να αλλάξει το λουκ της ολοκληρωτικά! Έτσι, η Ματίνα πήγε στο κομμωτήριο και δεν δίστασε να κόψει τα μαλλιά της!

Όπως βλέπουμε, η κούκλα «Βάνια» υιοθέτησε ένα τέλειο κοντό καρέ το οποίο την κάνει σχεδόν αγνώριστη! Η Ματίνα στο μεταξύ, αποκάλυψε για την τωρινή της σχέση με τον πρώην σύζυγο της!

Ματίνα Νικολάου αλλαγή στα μαλλιά

Ματίνα Νικολάου καρέ μαλλιά

Ματίνα Νικολάου: "Ο Νίκος Μουτσινάς με βοήθησε οικονομικά, ήμουν σε άθλια κατάσταση"

Είναι η πιο χαρακτηριστική τηλεοπτική περσόνα της χρονιάς, δυναμική και ασυγκράτητη ως Βάνια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο “Καλό μεσημεράκι” του ΣΚΑΪ. Μια ηθοποιός με σπάνιο ταμπεραμέντο και μια γυναίκα που, όπως παραδέχεται, άργησε να ανακαλύψει τη θηλυκή της πλευρά. Η σχέση με τον μονάκριβο γιο της, η περηφάνια της μαμάς της, οι αναμνήσεις από τον πατέρα της, ο αγώνας της για να ξεπεράσει τις δυσκολίες, η μεγάλη αγάπη του κόσμου και η σπάνια σχέση με τον σύντροφό της Βασίλη... Η Ματίνα Νικολάου σε μια μοναδική εξομολόγηση, υποδέχεται τη νέα χρόνια με την πιο θετική της διάθεση!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You!

Κυκλοφορεί σαν... νεράιδα στη φωτογράφισή μας, χαμογελά συνέχεια μας έχει παρασύρει στη θετική της διάθεση. Με μόνη διακοπή για να μιλήσει στο τηλέφωνο με την γλυκιά της φωνή -που δεν έχει καμιά σχέση με την βροντερή φωνή της Βάνιας- με τον γιο της, που προσπαθεί να την πείσει πως έχει διαβάσει τα μαθήματά του και θέλει να βγει μια βόλτα με τους φίλους του. Φυσικά και δεν του αρνείται, αλλά όπως θα έκανε κάθε μαμά βάζει και συγκεκριμένα χρονικά όρια. Τα μάτια της λάμπουν όταν του μιλά και μας αποδεικνύει αυτή την υπέροχη ευαίσθητη πλευρά της.

Ματίνα Νικολάου

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Η χρονιά που φεύγει είχε για εσένα φως παρά τη δύσκολη κατάσταση που όλοι ζήσαμε;

Πραγματικά ντρέπομαι να πω ότι είμαι καλά, γιατί ξέρω ότι πολύς κόσμος περνάει δύσκολα. Επαγγελματικά κύλησαν όλα πολύ όμορφα, πήραμε πολλή αγάπη από τον κόσμο. Μας έλεγαν «ευτυχώς είστε κι εσείς και βλέπουμε μια εκπομπή να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά”, και αυτό μας έδινε ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Με τον Νίκο Μουτσινά είστε πια ένα αχτύπητο τηλεοπτικό ντουέτο και εδώ και πολλά χρόνια και φίλοι. Έχετε τσακωθεί κάποια στιγμή σοβαρά;

Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ εύστροφος, είναι η χαρά της ζωής. Μου έχει προσφέρει πολλά πράγματα όπως και εγώ σε εκείνον. Με βοήθησε ακόμα και οικονομικά στο παρελθόν, όταν ήμουν σε άθλια κατάσταση και έπρεπε να βρω οπωσδήποτε μια δουλειά εκείνος με προσέλαβε ως βοηθό σκηνοθέτη. Είναι πολύ γενναιόδωρος και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Προσπαθώ να του το ανταποδίδω όσο μπορώ.

Βλέπω να είναι κουμπάρος σας στον γάμο με τον Βασίλη...

(γέλια) Δεν έχω σκοπό να ξαναπαντρευτώ, ούτε το σκέφτομαι. Θα δούμε, έχει ο Θεός, είναι κάτι που δεν θέλω να οργανώσω. Δείτε εδώ φωτογραφία με τον σύντροφό της που στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα παιδί;

Είμαστε δύο χρόνια μαζί με τον Βασίλη, έχει περάσει από το μυαλό μας αλλά και οι δύο λέμε «όχι τώρα». Είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά και εκείνος προσπαθεί να “χτίσει” την καριέρα του, με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι αυτή την χρονιά.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.