Σκορδά - Λιάγκας: Οι αναρτήσεις λίγο πριν την έναρξη του Πρωινού

Θα τους δούμε να το παρουσιάζουν μαζί μετά από πολύ καιρό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκορδά - Λιάγκας: Οι αναρτήσεις λίγο πριν την έναρξη του Πρωινού

Στο Πρωινό επιστρέφει ο Γιώργος Λιάγκας μετά από αρκετά χρόνια και τόσο ο ίδιος, όσο και η Φαίη Σκορδά, λίγες ώρες πριν την έναρξη, θέλησαν να κάνουν μερικές αναρτήσεις.

Η παρουσιάστρια, χθες το βράδυ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μήνυμα «Το Πρωινό αύριο... αλλάζει.. συνεχίζει... επιστρέφει... και είναι 1... ΑΝΤ1».

Σκορδά Λιάγκας Πρωινό

Ενώ, από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας μετά την ανακοίνωση που έκανε, θέλησε να αναρτήσει σε instastory τον καφέ που πήρε με ζωγραφισμένο πάνω στο ποτήρι το λόγκο της εκπομπής.

Λιάγκας ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας: Έτσι έγινε η συμφωνία - εξπρές με τον ΑΝΤ1

Πριν από μερικές μέρες ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ξαφνικά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα και σήμερα, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα, έδωσε όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας - εξπρές που έκλεισε ο παρουσιαστής για την επιστροφή του στο Πρωινό.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως γνώριζε από την αρχή την συμφωνία του Γιώργου Λιάγκα με το κανάλι - δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της - και έκτοτε δεν έχει γίνει γνωστό κανένα στοιχείο για την επιστροφή του, ούτε καν ποια μέρα θα ξεκινήσει στο Πρωινό.

Γιώργος Λιάγκας Πρωινό

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα ανέφερε πως ο ΣΚΑΪ είχε κάνει γνωστό στον Γιώργο Λιάγκα ότι δεν έχει σκοπό να τον αξιοποιήσει κάπως μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, στις 31 Δεκεμβρίου. Ευθύς αμέσως ο παρουσιαστής αναζήτησε τον νέο σταθμό της καριέρας του και έτσι βρέθηκε μπροστά του ο ΑΝΤ1.

Το πρώτο βήμα του σταθμού του Αμαρουσίου είναι να τοποθετήσει τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό, ωστόσο δεν αποκλείεται αργότερα να τον δούμε και σε κάποιο νέο πρότζεκτ.

Παραιτήθηκαν από το Πρωινό ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά μετά την επιστροφή του Λιάγκα

Μόλις πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά, παραιτήθηκαν από το Πρωινό, λίγο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή.

Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και ήδη κάνει τις πρώτες εμφανίσεις του στο πλατό του Πρωινού - δείτε εδώ την ατάκα που είπε για τον ρόλο του.

H Κόνι Μεταξά, σύμφωνα πάντα με τον Νίκο Μουτσινά, πρόκειται να αναλάβει κάποιο ρόλο στη Φάρμα, η οποία ξεκινάει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Μουτσινάς μετέφερε την είδηση πως ο ηθοποιός έφυγε από την εκπομπή, ενώ την ίδια στιγμή πρόκειται να προστεθούν ακόμα δύο πρόσωπο στο δυναμικό της.

Από τη μία η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία δε θα βρίσκεται τελικά στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη και από την άλλη ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ήταν πριν από κάποιους μήνες στο πάνελ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη που είχε πρόωρο τέλος στον ALPHA.