Θρήνος: Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου

Θλίψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος: Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου

Θρήνος έχει σκεπάσει τον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας πέθανε, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος και διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Realnews, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Ο ίδιος είχε υπηρετήσει για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία. Ενώ, όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο.

Το σπαρακτικό μήνυμα του Βασίλη Μπουζιώτη για τον θάνατο του Βασίλη Τριανταφύλλου

Ο συνάδελφος του, Βασίλης Μπουζιώτης, θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Αντίο αγαπημένε μου Βασίλη. Στο τελευταίο τηλεφώνημα μας, πριν απο λιγες μερες, που ακουγοσουν με το ζορι σε παρακαλεσα να το παλεψεις κι αλλο-κι ας ηξερα πως δεν ειχες πια αλλες αντοχες μετα απο τοσους πολλους μηνες. "Κουραστηκα ρε Billy"μου ειπες. Ηξερα τοσο καιρο πως φευγεις κι ομως το τηλεφωνημα της Αναστασιας με εριξε στο γκρεμο. Δεν ησουν μονο ο τελειομανης, ακριβοδικαιος, αδεκαστος διευθυντής της Real News και ο μαχιμος δημοσιογραφος με τα πολλα χιλιομετρα στο χωρο.

Ησουν η κολώνα της εφημεριδας, ο αγρυπνος φρουρος απο νωρις το πρωι ως αργα το βραδυ. Κορυφαιος γραφιας και ...καπετανιος, μα συναμα κι ενας ξεχωριστος άνθρωπος με μεγαλη κατανοηση και μεγαλη καρδια. Με ευαισθησιες που κρατουσες για λιγους, με κατανόηση, με τρυφεροτητα στους γκρεμους και τις απωλειες μας-ενας φιλος/ συγγενης καρδιας.Καθε πρωι απο τοτε που μοιραζοσουν στο σπιτι και στο νοσοκομειο κοντοστεκομουν στο γραφειο σου μηπως και σε δω,να πιουμε τον πρωτο καφε της ημερας με πειραγματα και γελια,με γκρινιες και συζητησεις ουσιας,με σιωπες ηχηρες.

Βασίλης Τριανταφύλλου πέθανε

Δεν σου αρεσαν τα μεγαλα λογια,μα Βασιλη μου αγαπημενε εγινες συγγενης μου τοσα χρονια στην οικογενεια τηςReal. Ενας καταδικος μου άνθρωπος.Με προετοιμαζες πως θα φυγεις και θυμωνα ή εφευγα βιαστικα μακρια σου. Στο ειχα πει πως δεν αντεχα αλλη μια μεγαλη απωλεια. Δεν μ' ακουσες. Και δεν αντεχω. Κανεις μας δεν αντεχει την ειδηση πως εφυγες. Γυριζω το χρονο πισω στο πρωτο μας ραντεβου στο γραφειο σου. Σαββατο πρωι. Το τασακι σου γεματο τσιγαρα.Με σκαναρες μεσα στους καπνους. Η τελειομανια σου μας εφερε σε κοντρες. Στο περασμα του χρονου βρηκαμε κοινους κωδικες και πορευτηκαμε ομορφα.Με αγχος παντα για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Αυτο το ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΣ που γκρεμιζε την αιθουσα, εγινε ΜΠΡΟΟΟΣ στο τηλεφωνο κι επειτα Billy. Γραφω,γραφω, γραφω με κατακοκκινα ματια και λυγμους. Δεν θελω να το πιστεψω οτι το εσκασες! Θελω να ανεβω αυριο στο γραφειο και να σε δω με τον ζεστο καψε σου να τα πουμε οπως παντα... Αντιο Βασιλη μου. Σε ευχαριστω για ολα απο καρδιας. Θα μου/ μας λείψεις παρα πολύ».

Ο δημοσιογράφος, έφυγε από τη ζωή, λίγες ημέρες μετά την αγαπημένη ηθοποιό, Τιτίκα Σαριγκούλη.