The Voice highlights 28/1: Η λαμπερή εμφάνιση της Νομικού και οι πρώτοι υποψήφιοι στον ημιτελικό

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice highlights 28/1: Η λαμπερή εμφάνιση της Νομικού και οι πρώτοι υποψήφιοι στον ημιτελικό

Το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθήσαμε τα πρώτα live cross battles του The Voice, με την Δούκισσα Νομικού να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, με την ίδια να είναι πιο όμορφη από ποτέ. Στο τέλος της λαμπερής βραδιάς, προκρίθηκαν και οι πρώτοι 7 παίκτες στον ημιτελικό.

Δείτε εδώ και τις έκτακτες αλλαγές στο παιχνίδι!

Δούκισσα Νομικού: Η λαμπερή εμφάνισή της στο πρώτο live του The Voice

Η Δούκισσα Νομικού έχει αναλάβει διπλό ρόλο στον ΣΚΑΪ και έτσι σήμερα το βράδυ έκανε την λαμπερή πρεμιέρα της στο πλατό του The Voice και η αλήθεια είναι πως ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στο κανάλι, κάλυψε το κενό που άφησε πίσω του ο Γιώργος Λιανός ο οποίος έχει φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στο νούμερο 1 μουσικό talent show της Ελλάδας. Καλωσήρθατε στα live cross battles. Είμαι πολύ χαρούμενη. Εγώ γι΄αλλού ξεκίνησα και αλλού ήρθα αλλά τι να κάνουμε που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να πάει στο Survivor και στις εξωτικές παραλίες, τον ζηλεύω», είπε μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού κατά την έναρξη.

Δούκισσα Νομικού The Voice

The Voice: Η παρέμβαση του Γιώργου Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο

Η Δούκισσα Νομικού έκανε πρεμιέρα απόψε στο The Voice και αφού καλησπέρησε το κοινό, εξήγησε πόσο πολύ ζηλεύει τον Γιώργο Λιανό που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής ωστόσο της επεφύλασσε μία έκπληξη.

Ο παρουσιαστής συνδέθηκε live με την εκπομπή από το εξωτικό νησί και αιφνιδίασε την Δούκισσα Νομικού η οποία δεν περίμενε να τον δει.

Όταν τον ρώτησε αν τη θεωρεί άξια αντικαταστάτριά του εκείνος απάντησε, «Εσύ δεν είσαι αντικαταστάτρια είσαι μια κατηγορία μόνη σου».

Η Δούκισσα Νομικού του ζήτησε συμβουλές για την παρουσίαση κι εκείνος της είπε να πάει στον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος του The Voice.

«Με φέρανε ξαφνικά εδώ, εκεί δεν μπορώ να πάω, έχω τα παιδιά μου», είπε η παρουσιάστρια με τον Γιώργο να απαντά: «Στην Acun Medya έτσι συμβαίνουν αυτά» - δείτε εδώ την εντυπωσιακή έναρξή της στο show.

The Voice: Έντρομη η Δούκισσα Νομικού - «Όλα καλά;»

Η Νικολέττα Ρουμελιώτη κι ο Μάριος Πασιαλής ανέβηκαν στη σκηνή του The Voice αλλά η επίδοση τους δεν ήταν και τόσο καλή.

Όταν έφτασε η Δούκισσα στην σκηνή διαπίστωσε ότι η διαγωνιζόμενη δεν ήταν καλά και έτσι ανήσυχη την ρώτησε: «Όλα καλά;» με την ίδια να απαντά: «Όχι, δεν ένιωθα καλά και δεν είμαι ευχαριστημένη. Είχα πολύ άγχος κι είναι πιο αντικειμενικό να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου».

Φυσικά, οι κριτές έσπευσαν να την συχχαρούν για την επίδοση της και να της αναφέρουν πως απλά έκανε ένα δύο λαθάκια, ενώ την τόνισαν πως ο μοναδικός αντίπαλος είναι ο εαυτός της.

Η παίκτρια όμως, ούσα απογοητευμένη, δεν μπορούσε να εστιάσει τα σχόλια των κριτών, και δυστυχώς το τηλεοπτικό κοινό δεν την στήριξε τόσο, με τον Μάριο τελικά να περνάει στον ημιτελικό.

The Voice: Βαρύ το κλίμα στο πλατό - Η αναφορά σε πρόσωπο που δεν βρίσκεται εν ζωή

Ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος ανέβηκε στη σκηνή με την Κωνσταντίνα Τούνη και στο τέλος της ερμηνεία τους, η Δούκισσα ανέβηκε στην σκηνή.

Αμέσως μετά, ο διαγωνιζόμενος θέλησε να αναφερθεί δημοσίως στη γιαγιά του και να της αφιερώσει το τραγούδι, καθώς πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή.

Η συγκίνηση φυσικά ήταν έντονη αλλά είχε θετική έκβαση, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν τελικά αυτός που πέρασε στον μεγάλο Ημιτελικό του Voice.

The Voice: Αυτοί είναι οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στον ημιτελικό

Το πρώτο Live Cross Battle του The Voice ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι τέσσερις κριτές επέλεξαν τους πρώτες διαγωνιζόμενους που πέρασαν στον μεγάλο ημιτελικό.

Ο κάθε coach είχε στην ομάδα του 7 παίκτες, και δύο υποψήφιοι από διαφορετική όμως ομάδα ερμήνευσαν το δικός του τραγούδι με το κοινό να ήταν αυτό που αποφάσισε ποιος προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Οι πρώτοι επτά διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στον ημιτελικό είναι:

  • Χαβιέρ Σίλβα Εσκόλα
  • Αθηνά Βέρμη
  • Σταύρος Πηλιχός
  • Νίκος Νταλάκας
  • Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος
  • Μάριος ΠασιαλήςΙωάννα Γεωργακοπούλου