Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τον νέο κύκλο του GNTM - «Δεν με έχει καλέσει το κανάλι, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση»

Θα επιστρέψει άραγε τον Σεπτέμβριο όπως φημολογείται;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τον νέο κύκλο του GNTM - «Δεν με έχει καλέσει το κανάλι, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάκα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του GNTM.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε αρχικά το μοντέλο αν θεωρεί ότι μία επιτυχημένη ομάδα δεν πρέπει να την αλλάζεις με την ίδια να απαντά: «Αν υπάρχει ένας άνθρωπος μέσα στην ομάδα που είναι πολλά χρόνια, ο οποίος έχει λίγο βαρεθεί, έχει λίγο κουραστεί... Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση είναι καλύτερο να αντικατασταθεί για να μπορέσει να δώσει ώθηση ξανά και να πας 10 βήματα μπροστά».

Βίκυ Καγιά gntm

Αμέσως μετά, ο Γρήγορης Μπάκας ρώτησε την Βίκυ Καγιά αν πράγματι το ριάλιτι μόδας επιστρέφει τον Σεπτέμβριο. Η κριτής είπε με ειλικρίνεια: «Δεν ξέρω τίποτα! Αυτό έχει πάρα πολύ πλάκα, ότι ξέρετε αλλά εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν με έχει καλέσει το κανάλι, δεν έχουμε κάνει καμία συζητήση. Δεν ξέρω τίποτα αλήθεια».

Τέλος αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη ένταξη της Κάτιας Ζυγούλη στο GNTM: «Δεν έχω ιδέα! Αλήθεια το λες τώρα αυτό;» Η Ζενεβιέβ πάντως είναι σίγουρο πως δεν θα την δούμε στον νέο κύκλο, μιας και έχει αποκαλυφθεί ήδη η αντικαταστάτρια της.

Τέλος η Βίκυ Καγιά από το GNTM;

Πολλές είναι οι συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο του GNTM, ακόμη δεν τελείωσε ο 3ος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε νέα πρόσωπα στις θέσεις των κριτών, Βίκυς Καγιά, Δημήτρη Σκουλού, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Άγγελου Μπράτη.

Και ο 3ος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του STAR τα τελευταία χρόνια, σημείωσε υψηλά νούμερα σε τηλεθέαση και όπως φαίνεται θα επιστρέψει και πάλι για ακόμη μια σεζόν.

Μετά τον τελικό, όπου ο Ηρακλής κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και όλα τα υπόλοιπα δώρα, μαζί με το συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία παγκοσμίως, υπάρχει σούσουρο στα γραφεία του σταθμού.

GNTM Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί

Παραγωγή και κανάλι, δηλώνουν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με τους 4 κριτές, αλλά και με του νέου coach, Γιώργου Καράβα μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε στη θέση κάποιου από τους παραπάνω αλλαγές.

Σύμφωνα ωστόσο, με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, ένα είναι το σίγουρο, πως ότι αλλαγές και να γίνουν η θέση της Βίκυς Καγιά παραμένει σταθερή, καθώς το όνομα της έχει συνδεθεί με το GNTM από την πρώτη χρονιά που προβλήθηκε στην τηλεόραση στις 19 Οκτωβρίου του 2009.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι, θέλουν να είναι ακόμη πιο ανανεωμένος με σκοπό να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, που το στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.