Δημήτρης Λιγνάδης: «Δεν έχω λόγο να φύγω από την Ελλάδα»

«Έχω μέρες να γελάσω, ποιο εξωτερικό;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Λιγνάδης: «Δεν έχω λόγο να φύγω από την Ελλάδα»

Λίγη ώρα μετά την είδηση που κυκλοφόρησε, η οποία ήθελε τον Δημήτρη Λιγνάδη να έχει διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει το αυτόφωρο, ο σκηνοθέτης επικοινώνησε με το News 24/7 και εξήγησε πως δεν υπάρχει λόγος να φύγει από την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης τόνισε πως η είδηση αυτή του φάνηκε αστεία και πως παραμένει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο σπίτι του.

«Έχω μέρες να γελάσω. Ποιο εξωτερικό; Δεν έχω φύγει και δεν έχω λόγο να φύγω. Παραμένω στην Αθήνα, στο σπίτι μου. Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Δεν έχω λόγο να φύγω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που λίγες μέρες πριν πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Δημήτρης Λιγνάδης εξωτερικό

Το News247.gr επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκο Γεωργουλέα, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ούτε από τα όρια του Δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει ο κύριος Λιγνάδης. Δεν έχει φύγει από την Ελλάδα, δεν έχει φύγει από την Αθήνα, δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να το κάνει, ούτε νομικός, ούτε ηθικός».

Δημήτρης Λιγνάδης: Γέμισε με αφίσες του το κέντρο της Αθήνας

Μετά την ανάρτηση του αρχηγού του Ρουβίκωνα, Γιώργου Καλαϊτζίδη, κατά του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, που ανέφερε ότι. «επειδή έχει άκρες, βάζει κόσμο να παίρνει τηλέφωνα και να απειλεί κόσμο να μην κινηθούν νομικά εναντίον του», μέλη της αναρχικής γέμισαν το κέντρο της Αθήνας με αφίσες, στις οποίες απεικονίζεται ο σκηνοθέτης.

Μετά την παραίτηση του και όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τα μέλη του Ρουβίκωνα τον αποκαλούν «σίχαμα», προειδοποιώντας τον πως «θα πληρώσει για όλα».

Σχολιάζοντας τις αφίσες, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, είπε στο Open: «Δεν τις έχω δει τις αφίσες, αλλά με ενημέρωσαν. Είναι απότοκο του κλίματος από ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες».

Δημήτρης Λιγνάδης αφίσες κέντρο της Αθήνας