Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου πριν την συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Άνθη

«Κάποιες μέρες στην δουλειά είναι πιο δύσκολες από άλλες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου πριν την συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Άνθη

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα η συγκλονιστική συνέντευξη του Δημήτρη Άνθη στο Έλα Χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για να τον ευχαριστήσει που με τον τρόπο του, έκανε την κοινωνία λίγο πιο όμορφη.

Η παρουσιάστρια ήταν πραγματικά συγκλονισμένη με τις αποκαλύψεις που έκανε ο Δημήτρης Άνθης στην εκπομπή της και η αλήθεια είναι πως φάνηκε να είναι φορτισμένη και μέσα από τα λόγια της στην ανάρτησή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δείξει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες την στήριξή της στους ανθρώπους που μιλάνε για όσα βίωσαν, ενώ μετά τη συνέντευξη του Δημήτρη Άνθη αναφέρθηκε και στα συγκλονιστικά λόγια του Δημήτρη Μοθωναίου στο Πρωινό.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Κάποιες μέρες στην δουλειά είναι πιο δύσκολες από άλλες. Και κάποιες πιο δύσκολες από όλες.. Θα προσπαθήσω όμως να χαμογελάσω αύριο. Γιατί έβαλες το λιθαράκι σου σήμερα, αυτός ο κόσμος να γίνει λίγο καλύτερος... σ´ευχαριστώ γιαυτό...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου Έλα χαμογέλα

Σίσσυ Χρηστίδου: Έστειλε το δικό της μήνυμα υποστήριξης - «Βάζεις φωτιά στον κόσμο με την αλήθεια σου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και να στείλει το δικό της μήνυμα υποστήριξης σε όλους όσους βγήκαν και μίλησαν ανοιχτά.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές τοποθετείται και εκφράζει την δική της προσωπική άποψη τόσο μέσα από τους λογαριασμούς όσο και από την εκπομπή της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Έτσι, χθες αποφάσισε να ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να μην φοβούνται και να βγουν ανοιχτά να μιλήσουν για οτιδήποτε τους έχει στιγματίσει.

Η Σίσσυ δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία και έγραψε: «Δεν είσαι θύμα γιατί κοινοποιείς την ιστορία σου, είσαι ένας επιζών που βάζει φωτιά στον κόσμο με την αλήθεια σου. Και ποτέ δε ξέρεις ποιος χρειάζεται το φως σου, τη ζεστασιά σου και το θάρρος σου».

Σίσσυ Χρηστίδου μήνυμα υποστήριξης