Βάσω Λασκαράκη: Βγήκε βόλτα στα χιόνια μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Έπαιζε στο χιονισμένο τοπίο σαν μικρό παιδί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Βγήκε βόλτα στα χιόνια μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Αθήνα ντύθηκε στα λευκά σήμερα και έτσι η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να απολαύσει το χιονισμένο τοπίο μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουτλάτο. Οι δυο τους βγήκαν βόλτα και η ηθοποιός πόζαρε στον φακό του καλού της.

Πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που αποφάσισαν να κάνουν τις δικές τους εξορμήσεις σήμερα για να ευχαριστηθούν αυτό το λίγο χιόνι που έριξε στην πρωτεύουσα, η οποία είχε να δει χιόνια εδώ και κάτι χρόνια, αν και η αλήθεια είναι ότι η Αττική αντιμετώπισε προβλήματα σε ορισμένα σημεία λόγω της κακοκαιρίας.

Η Βάσω Λασκαράκη, όχι μόνο πόζαρε στον φακό του Σουλτάτου αλλά χόρεψε ενώ ο αγαπημένος της την έβγαζε βίντεο.

Βάσω Λασκαράκη χιόνια

Ατύχημα για τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτο

Ένα ατύχημα είχε το πρωί της Κυριακής ο Λευτέρης Σουλτάτος ο οποίος το ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Στην ανάρτηση του ο σεφ έχει δεμένο το χέρι του χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση. Το τελευταίο καιρό οι φήμες λένε πως το ζευγάρι θέλει να μεγαλώσει την οικογένεια του.

Ωστόσο στην λεζάντα έγραψε: «Καλά μας μπήκε και το 2021. Ε Βάσω Λασκαράκη

λεύτέρης σουλτάτος ατ΄'υχημα

Νέο μέλος στην οικογένεια του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουτλάτος υποδέχθηκαν χθες το νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά της, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Όλαφ, ένα πανέμορφο σκυλάκι που κατέφθασε στο σπίτι του ζευγαριού χθες!

Μπορεί οι φήμες να θέλουν το ζευγάρι να προχωράει στο επόμενο βήμα στον γάμο τους, ωστόσο οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι με την καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, όλα θα είναι διαφορετικά από εδώ και στο εξής στο σπίτι τους, αφού πέρα από τη μικρή Εύα, την κόρη της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - δείτε εδώ φωτογραφία της - το ζευγάρι θα ασχολείται και με τον μικρούλη Όλαφ, τον οποίο καλωσόρισαν μόλις πριν από μερικές ώρες.

σουλτάτος λασκαράκη μέλος