Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχω πάθει..»

«Δεν του αρέσει καθόλου το Survivor του Φίλιππου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχω πάθει..»

Η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της αποκάλυψε τι συνέβη χθες το βράδυ στο σπίτι της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, την ώρα που έπαιζε το Survivor 4 στον ΣΚΑΙ.

Λίγο πριν προβληθούν αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι και βίντεο με τους 3 νέους παίκτες που εισβάλλουν στο παιχνίδι, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

«Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχω πάθει. Στο σπίτι υπάρχουν δύο τηλεοράσεις όπως στα περισσότερα σπίτια, μία στο σαλόνι και μία στο δωμάτιο. Πήγα λοιπόν στο δωμάτιο να ξαπλώσω γιατί με πονούσε η μέση μου και δεν έπιανε ΣΚΑΙ η τηλεόραση.

Είπα στον Φίλιππο να το βάλει δυνατά να το ακούω από το σαλόνι αλλά δεν το έβαλε. Δεν του αρέσει καθόλου το Survivor», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Καινούργιου για delivery

Κατερίνα Καινούργιου για Survivor 4: "Ποιος νομίζει ότι είναι ο Παππάς; Άντε ρε από δω!"

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε έναν απίστευτο καυγά μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Αλέξη Παππά με μεγάλες προσβολές! Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκειά της για όσα ειπώθηκαν.

Το πόσο έξω φρενών ήταν φάνηκε από τις δηλώσεις τις και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για τον Αλέξη Παππά.

«Η Άννα Μαρία, μέσα στο παιχνίδι, δεν μου είναι καθόλου συμπαθής, αλλά μετά από αυτό τη συμπάθησα και ήθελα να πάω να την πάρω μια αγκαλιά. Πόσο κομπλεξικός είναι ο Παππάς… Ή αν δεν είναι το παιδί, αυτό βγάζει, έναν άντρα με πάρα πολλά κόμπλεξ. Απαράδεκτος! Τι ατάκες είναι αυτές που είπε; Και στην Άννα Μαρία και μετά στην Ελευθερία. Άντε ρε από ‘κει. Αν ήμουν εκεί πέρα, ειλικρινά, θα του είχα επιτεθεί λεκτικά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια συνέχισε με το ίδιο έντονο ύφος: «Ποιος νομίζει ότι είναι ο Παππάς; Με το που θα βγει προτεινόμενος, θα φύγει με τη μία. Πες ότι συμβαίνει κάτι, τι δουλειά έχει η κατίνα να πάει να το πει μπροστά σε όλους και να την κάνει ρεζίλι την κοπέλα; Και να βάλει στο “παιχνίδι” και την Ελευθερία, ότι του την έπεφτε, σιγά ρε γόη! Έξαλλη είμαι».