Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Εκτάκτως στο νοσοκομείο «King Edward VII» του Λονδίνου μεταφέρθηκε, το βράδυ της Τρίτης, ο δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ, «η αυτού υψηλότης, δούκας του Εδιμβούργου, εισήχθη στο νοσοκομείο "King Edward VII", το βράδυ της Τρίτης.

Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να νοσηλευτεί προληπτικά, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία». «Ο δούκας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρακολούθησης και ανάπαυσης», καταλήγει η ανακοίνωση του παλατιού. Nα θυμίσουμε πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

πρίγκιπας φίλιππος

Έκτακτη απόφαση του Buckingham για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον Φίλιππο λόγω κορωνοϊού

Η Βρετανία ενέκρινε το εμβόλιο Pfizer και όλα οδεύουν προς την προετοιμασία για τον εμβολιασμό όλης της χώρας, με προτεραιότητα σε όσους είναι άνω των 80, συμπεριλαμβανομένων της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η 94χρονη βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, θα εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού και οι δύο κατά προτεραιότητα, καθώς η ηλικία τους απαιτεί άμεσα αυτή την κίνηση. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν θα εμβολιαστεί λόγω θέσης και προνομίων, αλλά καθαρά λόγω ηλικίας.

Το βασιλικό ζεύγος, μάλιστα, θα δημοσιεύσει αυτή τη κινήσή του, ώστε να ενθαρρύνει και τον υπόλοιπο κόσμο να εμβολιαστεί.

Κι αυτό, καθώς και στη Μεγάλη Βρετανία οι Αρχές φοβούνται ότι οι αποκαλούμενοι αρνητές εμβολίων θα σπείρουν αμφιβολίες στον πληθυσμό. Θυμίζουμε πως, την εποχή αυτή, υπάρχει θύελλα αντιδράσεων για τη νέα σεζόν του «The Crown», που έχει ενοχλήσει σημαντικά το Buckingham.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν απαντήσει ακόμη σχετικά με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Οι πρώτες δόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν να χορηγούνται την Τρίτη, με τη βρετανική Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) της Αγγλίας να δίνει προτεραιότητα στον εμβολιασμό ανθρώπων άνω των 80 ετών και των υγειονομικών.