Έλενα Ακρίτα: «Τις ανώνυμες απειλές που μου στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον...»

Η αποστομωτική απάντηση της δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Ακρίτα: «Τις ανώνυμες απειλές που μου στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον...»

H Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μια ανάρτηση - «φωτιά», υποστηρίζοντας πως δεν ιδρώνει το αυτί της, παρά τις ανώνυμες απειλές που δέχεται.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας, όλο αυτό το διάστημα, συμμετέχει στις καταγγελίες των ηθοποιών για κακοποίηση και παρενόχληση, με την ίδια να βγάζει στη δημοσιότητα αρκετές αποκαλύψεις για γνωστά πρόσωπα.

Σήμερα, η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο για αρκετές ανώνυμες απειλές για την υπόθεση παιδεραστίας που δέχεται και έτσι έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι», ενώ πριν από λίγες μέρες είχε αποκαλέσει τον Παύλο Χαικάλη «άντρα παλιάς ντροπής»!

Έλενα Ακρίτα ανάρτηση

Ακολουθήστε την Κωνσταντίνα Τσουκαλά στο instagram

Έλενα Ακρίτα: «Πληροφορίες λένε πως ο Λιγνάδης διέφυγε στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο»

Πριν από λίγη ώρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα έκανε μία ανάρτηση στην οποία αναφέρει πως πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη να έχει διαφύγει στο εξωτερικό προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως η είδηση προς το παρόν δεν είναι επιβεβαιωμένη, ενώ το βράδυ της Πέμπτης ο σκηνοθέτης εξέφρασε την οργή του για όσα συμβαίνουν.

«Νεότερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν την είδηση.

Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η είδηση με επιφύλαξη», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα Δημήτρης Λιγνάδης

Σημειώνεται πως, πριν από λίγα λεπτά, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη επικοινώνησε με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και τόνισε πως η είδηση που μετέφερε η Έλενα Ακρίτα δεν ισχύει, αφού ο εντολέας του βρίσκεται εντός Αθηνών.