Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με παίκτη του MasterChef 5 - «Ποιος νομίζει πως είναι;»

«Ήθελα να μπω στην τηλεόραση και να πιάσω τον Ιωάννη και να του πω "έλα εδώ"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με παίκτη του MasterChef 5 - «Ποιος νομίζει πως είναι;»

Απόσπασμα από το επεισόδιο του MasterChef 5 πρόβαλλε η εκπομπή Ευτυχείτε και με τα όσα διαδραματίστηκαν με έναν συγκεκριμένο παίκτη η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης ήταν ο διαγωνιζόμενος που κατάφερε να εκνευρίσει την παρουσιάστρια, η οποία ξέσπασε στον αέρα λέγοντας πως η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη.

«Εντωμεταξύ έκανα ένα ζάπινγκ το Σάββατο και νόμιζα ότι έβλεπα Εφιάλτη στην κουζίνα, είπα πως αποκλείεται να είναι το MasterChef αυτό. Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που παίκτης με έφερε ως εδώ. Ήθελα να μπω στην τηλεόραση και να τον πιάσω και να του πω "έλα εδώ".

Τι είναι αυτός ο Ιωάννης; Πού τον βρήκαν; Τι απαράδεκτη συμπεριφορά είναι αυτή; Πώς μιλάει έτσι σε όλους; Ποιος νομίζει πως είναι;», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου. Να σημειώσουμε πως σίγουρα θα εκνευριστεί και με το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι, καθώς θα γίνει χαμός με τους παίκτες.

Την έχει κάνει και άλλη φορά έξαλλη την Καινούργιου ο Ιωάννης με την συμπεριφορά του στο MasterChef

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Ευτυχείτε», και πριν από λίγες ημέρες όταν άκουσε τον Ιωάννα να προσβάλλει δημοσιογράφο που τον τράβαγε την ώρα της δοκιμασίας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Ιωάννης Αυλωνίτης, να τα βάζει με τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

«Αν ήμουν Παραγωγή, θα τον είχα αποβάλει για τον τρόπο του. Είπε για τους δημοσιογράφους, που ξέρεις ότι έχεις πάει σε ένα ριάλιτι και το παιδί κάνει τη δουλειά του δίπλα και είναι με τον οπερατέρ και τραβάνε. Και λες “μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα”… Ποιος είσαι, ρε; Προσβάλλει τον δημοσιογράφο. Συγχύστηκα, δεν μου αρέσει καθόλου», είπε μετά το απόσπασμα η παρουσιάστρια, φανερά ενοχλημένη με το περιστατικό.

αυλωνίτης mastechef