Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου όταν ήταν 13 χρονών»

«Πήγαινα στην έκτη δημοτικού ήταν συμμαθήτριά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου όταν ήταν 13 χρονών»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου όπου και ήταν άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, αποκαλύπτοντας πως την κολλητή της όταν ήταν 13 ετών, την βίασαν.

«Πάνω στη δουλειά μπορεί να είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί», είπε αρχικά, όταν ρωτήθηκε αν έχει βιώσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για τον βιασμό της κολλητής της

«Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα» τόνισε. «Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου ότι με προστατεύουν. Όταν πήγαινα στην έκτη δημοτικού τη συμμαθήτριά μου, την κολλητή μου που ήταν 13 χρονών τη βίασε ένας άνθρωπος και είχε αλλάξει η ζωή της»

«Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού»

Έλενα Παπαρίζου Ενώπιος Ενωπίω

Στο θέμα των ημερών τόνισε πως παρόλο που δεν είχε δική της εμπειρία με παρενόχληση, στεναχωριέται για τα θύματα και θεωρεί πολύ σημαντικό το ότι βρήκαν το θάρρος να βγουν και να μιλήσουν για τα θέματα που τα βασανίζουν τόσα χρόνια.

«Όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέω, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω.

Πρώτα είμαστε άνθρωποι και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματα του δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και τα πει. Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα.

Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κύκλο και είσαι έτοιμος να μιλήσεις για αυτόν, είναι και ωραίο παράδειγμα να δείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι.

Πάνω στη δουλειά μπορεί αν είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί», σχολίασε χαρακτηριστικά η επιτυχημένη τραγουδίστρια. Για ποιο λόγο δεν συμμετείχε ωστόσο ποτέ ξανά στη Eurovision η Έλενα Παπαρίζου; Δείτε εδώ την απάντησή της.