Ναταλία Γερμανού: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω συγγνώμη στον Ζαφείρη Μελά»

Η νέα σκληρή απάντησή της στον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω συγγνώμη στον Ζαφείρη Μελά»

Η Ναταλία Γερμανού, μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και θέλησε να δώσει μία ακόμα σκληρή απάντηση στον Ζαφείρη Μελά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ένιωσε σε καμία περίπτωση την ανάγκη να του ζητήσει συγγνώμη.

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για τις δηλώσεις του τραγουδιστή, τον οδήγησε στο να απαιτήσει μία συγγνώμη από εκείνη καθώς όπως είπε, μίλησε με άσχημο τρόπο τόσο για εκείνον όσο και για την κόρη του.

Η Ναταλία Γερμανού δεν του χαρίστηκε και λίγο αργότερα μέσα από την εκπομπή της τόνισε πως δεν έχει σκοπό να ζητήσει συγγνώμη από τον Ζαφείρη Μελά καθώς με τα λόγια του υποβάθμισε τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Ναταλία Γερμανού Ζαφείρης Μελάς

Την ίδια θέση κράτησε και όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα από τον ρεπόρτερ της εκπομπής Ευτυχείτε.

Οι νέες δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για τον Ζαφείρη Μελά

«Ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής. Δεν νομίζω ότι είχε κακή πρόθεση. Κάποιες φορές λέμε πράγματα εννοώντας άλλα πράγματα. Άλλα θέλουμε να πούμε και άλλα λέμε, θέλω να πιστεύω. Εγώ δεν ένιωσα την ανάγκη να πω συγγνώμη γιατί είπα από που πίστευα. Εκείνος από τη μεριά του είπε αυτό που πίστευε. Δεν είναι κακό πολλές φορές στη ζωή μας και στη δουλειά μας να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε».

«Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»

Όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη πρόβαλλαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, με την Ναταλία Γερμανού να γίνεται έξαλλη, μετά από κάποιες παλιές δηλώσεις του ηθοποιού - σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή «Όλα» ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

Αμέσως μετά λοιπόν την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε λέγοντας: «Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το «τα θέλω όλα» θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το «τα θέλω όλα» να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά»