Υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Στο νοσοκομείο του Λονδίνου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν πως ο πρίγκιπας Φίλιππος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στην καρδιά σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ειδικότερα, ο 99χρονος Δούκας του Εδιμβούργου, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη διαδικασία για προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση στο Νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου

Την ίδια στιγμή, αποκαλύφθηκε πως πρόκειται να παραμείνει στο νοσοκομείο για «θεραπεία, ανάπαυση και ανάρρωση για αρκετές ημέρες».

Να σημειώσουμε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου μετά από αδυναμία που αισθάνθηκε.

 Υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Την είδηση του εμβολιασμού του βασιλικού ζεύγους μεταδίδουν οι μεγάλες βρετανικές ιστοσελίδες: Η Ελισάβετ, 94 χρόνων και ο Φίλιππος, 99, ανήκουν - λόγω ηλικίας - στην ομάδα των ανθρώπων που έχουν προτεραιότητα για τον εμβολιασμό.

Είναι ενδιαφέρον ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνήθως δεν δημοσιοποιούν θέματα υγείας - ωστόσο η βασίλισσα θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός, με στόχο να ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους Βρετανούς να εμβολιαστούν.

Ελισάβετ και Φίλιππος έκαναν το εμβόλιο στο κάστρο του Windsor, στο Berkshire , όπου έχουν απομονωθεί λόγω της πανδημίας που χτυπά - και - την Βρετανία. Να υπενθυμίσουμε ότι μια ξαφνική εγκυμοσύνη «προέκυψε» στο Buckingham!