Περικλής Κονδυλάτος: «Ανοίγει ο δρόμος για όσους αξίζουν πραγματικά να κερδίσουν το παιχνίδι»

Το «καρφί» του μετά την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη από το Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Περικλής Κονδυλάτος: «Ανοίγει ο δρόμος για όσους αξίζουν πραγματικά να κερδίσουν το παιχνίδι»

Ο Περικλής Κονδυλάτος προχώρησε μια δύο αρκετά αιχμηρές αναρτήσεις, μετά την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη από το Survivor.

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του παίκτη από την Μπλε ομάδα, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την επιστροφή του Κρις στην Ελλάδα, ο Περικλής δεν δίστασε να «ρίξει» για ακόμη μια φορά το φαρμάκι του.

Ο ίδιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον Σταμούλη γράφοντας χαρακτηριστικά πως έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης ο μεγαλύτερος του αντίπαλός ενώ στην δεύτερη ανάρτηση έγραψε: «Ανοίγει ο δρόμος για όσους αξίζουν πραγματικά να κερδίσουν το παιχνίδι».

Περικλής Κονδυλάτος survivor ανάρτηση για Κρις Σταμούλη

Περικλής Κονδυλάτος survivor για Κρις Σταμούλη

Survivor 4: Επιστρέφει ο Κρις και μπαίνει στους Κόκκινους

Μια είδηση που ίσως περιπλέξει ξανά τις ισορροπίες στο Survivor, αν ισχύει, ανήγγειλαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης για τον Κρις Σταμούλη, που εμείς είδαμε να αποχωρεί εχθές από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως ο Κρις Σταμούλης δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά καθώς μπορεί την αποχώρηση εμείς να την είδαμε εχθές αλλά το γύρισμα αυτό έχει γίνει μέρες τώρα. Έχουν περάσει, δηλαδή, πάνω από 10 ώρες και ο Κρις δεν έχει δώσει σημάδι ζωής.

Αυτό δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με επιστροφή του στο ριάλιτι και την κόκκινη ομάδα! Ο λόγος; Η οικειοθελής αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη! Σύμφωνα με τους κανονισμούς όταν δεν μπορούν να μπουν νέοι παίκτες (έληξε η προθεσμία στα τέλη Φεβρουαρίου) αν υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση τότε θα πρέπει να επιστρέψει ο τελευταίος παίκτης που έφυγε, εφόσον όμως δεν έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο!

Ο Κρις Σταμούλης δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του και αυτό φουντώνει τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει σε ομάδα... έκπληξη αφού η Σοφία που αποχώρησε άνηκε σ' αυτή την ομάδα! Μια εξέλιξη που η αλήθεια είναι πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.