Σπύρος Μπιμπίλας: «Έκλαιγα στο κρεβάτι μου! Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη»

«Νιώθω βαθιά ικανοποίηση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Έκλαιγα στο κρεβάτι μου! Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το κύμα στήριξης που δέχεται, μετά τον καταιγισμό καταγγελιών και την υπόθεση Λιγνάδη, στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου.

«Μου έχουν κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αφού μιλάει ο κόσμος, τι να πω εγώ; Και από κόσμο που δεν το περιμέναμε βλέπω αναρτήσεις, τι οποίες και αναδημοσιεύω. Νιώθω βαθιά ικανοποίηση και βλέπω πως οι αναρτήσεις γίνονται και από κόσμο εκτός χώρου, που δεν γνωρίζω. Εγώ τι να απαντήσω λοιπόν; Απαντούν εκείνοι για μένα και τους ευχαριστώ από καρδιάς», δήλωσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Μια βαθιά συγκίνηση ένιωσα την πρώτη βραδιά, όταν όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου. Νιώθω πως έχω την αγκαλιά όλης της Ελλάδας και έκλαιγα από συγκίνηση στο κρεβάτι μου. Άνθρωπος δεν είμαι κι εγώ; Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση.

«Λύγισε» ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Έσωσα από τον θάνατο ηθοποιό που πέντε μέρες δεν απαντούσε»

undefined

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και φυσικά αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε έκανε λόγο για τα δικαιώματα των ηθοποιών ενώ δεν δίστασε να δείξει την ενόχληση του προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν έχουν σεβαστεί τον ιδιωτικό του χώρου.

«Δεν είναι δυνατόν να ξυπνάω το πρωί, να κατεβάζω τα σκουπίδια και να με περιμένει μία κάμερα»

«Μου είχαν περιγράψει ότι και παλιά υπήρχαν τέτοια θέματα. Αυτά που μου έχουν περιγράψει είναι το ίδιο τραγικά με αυτά που γίνονται σήμερα. Αλλά δεν έχει νόημα να κατηγορούμε ανθρώπους που έχουν πεθάνει» είπε αμέσως μετά.

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε: «Με θλίβει βαθύτατα η φυλάκιση ενός ανθρώπου της Τέχνης. Δεν το έχουμε ξαναδεί παγκοσμίως» ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε και στον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός»: «Εγώ εκείνο το βράδυ κοιμήθηκα αγκαλιά με όλη την Ελλάδα και σκέφτηκα τον Δημήτρη που ήταν μόνος του. Είμαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Είναι λάθος της υπερασπιστικής του γραμμής να μπλέξει ένα αθώο Σωματείο. Δεν με πείραξε η επίθεση. Με παραξένεψε. Δεν ξέρω ποιος τον έβαλε ή έγραψε αυτά τα λόγια».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο τέλος λύγισε όταν δήλωσε πως πρόλαβε να σώσει από τον θάνατο παλιά ηθοποιό: «Έσωσα ηθοποιό που πέντε μέρες δεν απαντούσε. Πήγα και φρόντισα να πάει στο γηροκομείο. Την πρόλαβα. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημά μου».