Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αντελίνα Βαρθακούρη για Κώστα Δόξα: «Είναι πολύ σοκαρισμένος με όλα όσα έχουν συμβεί»

Μίλησε προσωπικά μαζί του μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από την πρώην σύζυγο του

Αντελίνα Βαρθακούρη για Κώστα Δόξα: «Είναι πολύ σοκαρισμένος με όλα όσα έχουν συμβεί»
News 06.03.2021 17:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Αντελίνα Βαρθακούρη και η ομάδα της στο Σου-Κου Family μίλησαν για τις καταγγελίες εις βάρος του Κώστα Δόξα από την πρώην σύζυγό του.

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη αποκάλυψε πως μίλησε με τον τραγουδιστή αλλά και με τον ΑΝΤ1, μετά την ανακοίνωση του σταθμού πως ο Κώστας Δόξας αποχωρεί από το YFSF.

Η Αντελίνα είπε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ του καναλιού και του Κώστα Δόξα. Ήταν απόφαση από κοινού. Μιλήσαμε πολύ αργά στο τηλέφωνο και ήταν και ο ίδιος πολύ σοκαρισμένος με όλα όσα έχουν συμβεί, όπως όλοι μας. Ο ίδιος ο άνθρωπος είπε ότι θα παρακαλούσε να μην έχει προβολή. Πολύ σωστά ως επαγγελματίας ζήτησε να απέχει και ο ΑΝΤ1 το σεβάστηκε. Παραθέτουμε γεγονότα με το τεκμήριο της αθωότητας.

Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Ξέρω πολύ καλά – όπως μου είπε ο ίδιος – ότι έχει στα χέρια του αποφάσεις του δικαστηρίου, αθωωτικές. Θα επιστρέψει, θα μιλήσει γι’ αυτό όταν είναι έτοιμος και το αποφασίσει με τη δικηγόρο του. Έκανα αγώνα χθες να μιλήσουμε. Δεν είχε θυμό, αλλά αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι το παιδί του. Και είναι σεβαστό αυτό.

Μίλησα και με τη σύζυγό του, ήταν μια ανθρώπινη κουβέντα ανάμεσα σε δυο μητέρες και δυο συζύγους. Να καταλάβω τι έχει συμβεί. Γιατί και εγώ έχω πολλά ερωτηματικά” δήλωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η σύζυγος μίλησε στο μεταξύ στην εκπομπή και ανέφερε: “Υπήρχε έρωτας, μεγάλος και αληθινός από πλευράς μου. Υπήρχαν δείγματα βίας πριν από τον γάμο, αλλά ήταν πιο ήπια και σταδιακά κλιμακούμενα. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ανάγκη να πιστέψεις και να συγχωρήσεις για να προχωρήσεις. Πόσο μάλλον όταν περιμένεις ένα παιδί να έρθει στον κόσμο”.

Αντελίνα Βαρθακούρη για τον Κώστα Δόξα

Ναταλία Γερμανού για Κώστα Δόξα: «Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση ενδοοικογενιακής βίας»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις καταγγελίες που έκανε η πρώην σύζυγός του Κώστα Δόξα εις βάρος του.

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε: «Μετά από ένα μήνα και παραπάνω από την ημέρα που η Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το έναυσμα για το κίνημα #Metoo δεν μας έχουν μείνει πια και άλλα σύννεφα να πέσουμε. Πέσαμε από το πρώτο, μετά πέσαμε από το δεύτερο, πια τελείωσαν και τα σύννεφα.

Εδώ είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και πρέπει κι εμείς να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ίσως και να μην το σχολιάσουμε με τον τρόπο, την ζέση και την επιχειρηματολογία που είχαμε τις προηγούμενες μέρες.

Γιατί οι προηγούμενες μέρες έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας πρόσωπα για ποινικά αδικήματα ή πλημμελήματα που είχαν να κάνουν με τον δημόσιο βίο και τον επαγγελματικό χώρο. Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση ενδοοικογενιακής βίας, αν αποδειχθεί και υπάρχει και στη μέση ένα ανήλικο παιδί. Και για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να δείξουμε έξτρα σεβασμό και προσοχή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χιούστον το λύσαμε: Δεν προβλήθηκε η εκπομπή με τον Κώστα Δόξα

YFSF: Αφαιρείται η συμμετοχή του Κώστα Δόξα από το επεισόδιο της Κυριακής;

Share