Σκορδά για Λιάγκα: «Ήταν με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης και μου λέει "ο μπαμπάς θέλει να με κουρέψει"»

«Του λέω "αγάπη μου, φύγε μακριά, εμένα μια μέρα ήθελε να ξεγεννήσει”»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκορδά για Λιάγκα: «Ήταν με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης και μου λέει

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, που αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα και τα παιδιά της, η οποία μάλιστα ήταν άκρως χιουμοριστική.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό, μα πρωταγωνιστές τον πρώην σύζυγό της και τον Γιάννη.

«Ήταν μια μέρα ο Γιώργος με τα παιδιά και με παίρνει ο Γιάννης τηλέφωνο και μου λέει: “Μαμά, ο μπαμπάς πήρε ένα ψαλίδι και θέλει να με κουρέψει”. Του λέω: “Αγάπη μου, φύγε μακριά, εμένα μια μέρα ήθελε να ξεγεννήσει”», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά γελώντας.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε κάνοντας τους συνεργάτες τους να ξεσπάσουν στα γέλια «Εσένα δεν σε ξεγέννησα η αλήθειά είναι, τον Γιάννη τον κούρεψα».

Σε γέλια ξέσπασμα στην εκπομπή και όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα απίστευτο ατύχημα που τον έκανε να κυκλοφορεί στο πλατό με την καρέκλα του.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Γιάννης Βασιλώττος κατά Λιάγκα - Σκορδά: «Θεώρησαν σημαντικότερο να συζητούν το ερωτικό τους παρελθόν»

Ο Γιάννης Βασιλώττος, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό στις 25/2, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ωστόσο, μετά την συνέντευξη του, έκανε μια ανάρτηση "καρφί" κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαν. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ένα νευρικό γέλιο του παρουσιαστή, οδήγησε σε έναν προσωπικό διάλογο με την πρώην σύζυγό του, σχετικά με τον χωρισμό τους.

Μπορεί ο Γιάννης Βασιλώττος στον αέρα της εκπομπής, να έδειχνε πως διασκεδάζει με το περιστατικό, φαίνεται όμως ότι τον ενόχλησε πολύ, με αποτέλεσμα να θέλει να τοποθετηθεί μέσα από τα social media.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το περιστατικό που σημειώθηκε.

«Σήμερα το πρωί παραβρέθηκα σε πρωινή εκπομπή κατόπιν ας το πούμε παράκλησης διότι είχα τους ενδοιασμούς μου σαν άνθρωπος για τους παρουσιαστές και τις απόψεις τους.

Δέχτηκα λοιπόν την πρόσκληση εν μέσω όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας και ιδιαίτερα στον κλάδο στον οποίο εργάζομαι και νιώθω χρέος μου να τοποθετηθώ επί του θέματος και να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω την αγένεια του να καλείς κάποιον άνθρωπο και να μην τον αφήνεις να μιλήσει.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής θεώρησαν σημαντικότερο το να συζητούν μεταξύ τους και να συγκρούονται για θέματα που απασχολούν το μεταξύ τους ερωτικό παρελθόν. Λογικά αυτό είναι σημαντικότερο από μια συζήτηση περί οποιασδήποτε σωματικής και ψυχικής βίας που ασκείται σε έναν άνθρωπο και εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος» έγραψε ο Γιάννης Βασιλώττος.

Γιάννης Βασιλώττος για Πρωινό

Γιάννης Βασιλώττος κατά Λιάγκα - Σκορδά