Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σπάει» τη σιωπή του μετά τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

«Δεν είμαστε οικογένεια ρατσιστών»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σπάει» τη σιωπή του μετά τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Λίγες μέρες μετά την συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να δηλώσει για ακόμα μία φορά πως η οικογένειά του δεν έχει ρατσιστικές απόψεις.

Ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου στη Μεγάλη Βρετανία, είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον αδερφό του ωστόσο οι δυο τους ξεκίνησαν να απομακρύνονται όταν ο Χάρι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ Χάρι Μέγκαν

Οι δηλώσεις που έκανε το ζευγάρι για τα ρατσιστικά σχόλια που έγιναν εις βάρος του Άρτσι, προκάλεσαν παγκόσμιο σάλο και έτσι, λίγο μετά την επίσημη τοποθέτηση του παλατιού, απάντησε και ο Ουίλιαμ στην πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ουίλιαμ για τον Χάρι και τη Μέγκαν

«Δεν είμαστε ρατσιστική οικογένεια», απάντησε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ την ώρα που περπατούσε. Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον αδελφό του, Χάρι, ο ίδιος είπε: «Δεν του έχω μιλήσει ακόμη, αλλά θα το κάνω».

Πρίγκιπας Κάρολος: Η νευρική αντίδρασή όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, η βασιλική οικογένεια δεν έχει αντιδράσει και τόσο θετικά. Έτσι, ο Κάρολος δε θα μπορούσε να αντιδράσει με νευρικό τρόπο όταν ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις που έκανε ο γιος του.

Ο Χάρι μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια μιας και υπήρχε έλλειψη υποστήριξης ενώ τόνισε πως από τότε δεν έχει ξαναμιλήσει με τον πατέρα του.

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλευτούν εδώ – νιώθω πραγματικά απογοητευμένος. Επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος και μιλάμε για τον εγγονό του, τον Άρτσι. Αλλά ταυτόχρονα θα τον αγαπώ πάντα. Και θα συνεχίσω να το έχω ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές μου, την θεραπεία αυτής της σχέσης».

Χάρι Μέγκαν Κάρολος

Όπως μεταδίδει το ETonline, o 72χρονος πρίγκιπας, στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του, ρωτήθηκε από έναν ρεπόρτερ: «Κύριε, πώς σας φάνηκε η συνέντευξη;», αλλά δεν θέλησε να πει απολύτως τίποτα και απλά «χαμογέλασε νευρικά».