Μαριάννα Πενέση: Η πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μανούλα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαριάννα Πενέση: Η πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μανούλα

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαριάννα Παινέση, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Προκόπη, λίγο πριν φέρει στο κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η καλλονή με την εξωτική ομορφιά εντυπωσίασε τους πάντες στο ριάλιτι και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό και να κατακτήσει την 3η θέση.

Αυτήν την περίοδο είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού θα φέρει στην ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Προκόπη, ο οποίος είναι γυμναστής.

Το φύλο του μωρού είναι κοριτσάκι και λίγο πριν γεννήσει, η Μαριάννα και ο Προκόπης θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν.

Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τον γάμο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όλοι φαίνονται πανευτυχείς.

Μαριάννα Πενέση  GNTM παντρεύτηκε

Μαριάννα Πενέση GNTM παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μανούλα

Μαριάννα Πενέση  παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μανούλα

Μαριάννα Πενέση η πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μανούλα

Μαριάννα Παινέση: Μετά το GNTM ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και το instagram "λιώνει"

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Πρόσφατα λοιπόν, το instagram "έλιωσε", όταν η Μαριάννα Παινέση, μοιράστηκε μια φωτογραφία της όπου μας έδειχνε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Στο πλευρό της πόζαρε ο σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της.

Μαριάννα Παινέση GNTM έγκυος

Από την άλλη ωστόσο, πρώην παίκτρια του GNTM, μπορεί να μην είναι έγκυος, ωστόσο ποζάρει τόπλες και κάνει το διαδίκτυο να παραμιλά με τις εντυπωσιακές πόζες της που έχουν αποσπάσει χιλιάδες likes από τους φίλους του Instagram.