Άγγελος Λάτσιος: Ανέβασε φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Ανέβασε φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Ο Άγγελος Λάτσιος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο η μητέρα του, ποζάρει στο κρεβάτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τις τελευταίες μέρες, ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και μάλιστα, ανεβάζει και φωτογραφίες με τις αδερφές του.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η διάσημη μαμά του, για την οποία μάλιστα ακούγεται πως ετοιμάζει την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Άγγελος Λάτσιος, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη και οι αντιδράσεις είναι σίγουρο πως έπεσαν βροχή.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για την Ελένη Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο του Άγγελου κάτω από φωτογραφία της - «Καλά ντάξει! Γεια σας»

Ο Άγγελος Λάτσιος, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη και αυτό το έχουμε δει και μέσα από τα social media, αφού σχολιάζει σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Μπορεί μαμά και γιος να μην μένουν μαζί, καθώς έχει επιλέξει να μένει με τον πατέρα του, ωστόσο η επικοινωνία τους είναι καθημερινή μέσα από κάθε μέσο.

Χθες λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μερικές απίστευτες φωτογραφίες της με κόκκινη μπλούζα, σχολιάζοντας πως είναι ένα από τα τυχερά της χρώματα.

Ανάμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να σχολιάσουν ήταν και ο Άγγελος Λάτσιος - για τον οποίο έλεγαν πως ξεκινάει την δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 - , που την αποθέωσε γράφοντας «Καλά ντάξει... γεια σας».

Ελένη Μενεγάκη instagram σχόλιο Άγγελου

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει φύγει από τον ALPHA και γενικά από την τηλεόραση - μέχρι πρότινος - ωστόσο όπως σας είχα αποκαλύψει και βγήκα τελικά σωστή στράφηκε προς τις διαφημίσεις στο instagram για να συνεχίσει να βγάζει έσοδα από κάπου... Σήμερα, λοιπόν, θα σας μαρτυρήσω πόσα είναι τα λεφτά που παίρνει από τους πελάτες για να ανεβάσει μια φωτογραφία στον λογαριασμό της.

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...