Σκορδά σε Λιάγκα: «Μίλησες με τη Σαλαγκούδη; Όλα καλά;»

Ο απίστευτος λόγος που πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Λιάγκα η πρώην παίκτρια του Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκορδά σε Λιάγκα: «Μίλησες με τη Σαλαγκούδη; Όλα καλά;»

Το πρωί της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά πέταξε μία επική ατάκα στον αέρα του Πρωινού με αφορμή το τηλεφώνημα που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Γιώργο Λιάγκα προκειμένου να του ζητήσει οδηγίες για να πάει κάπου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε τονίσει πως είναι φίλος με την Ανθή Σαλαγκούδη ωστόσο από τη μέρα που είχε βγει από το παιχνίδι δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Περρή, με τον οποίο τα είχαν πει.

Φαίνεται όπως πως η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε και με τον Γιώργο Λιάγκα και αυτό για να του ζητήσει οδηγίες!

Το τηλεφώνημα της Ανθής Σαλαγκούδη στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα της Φαίης Σκορδά

«Εσύ μίλησες με την Ανθή; Καλά;» με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει ότι τον πήρε τηλέφωνο… γιατί χάθηκε στον δρόμο για μια επαγγελματική της φωτογράφιση. «Α το συνεχίζει το Survivor!» σχολίασε χιουμοριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Με πήρε για GPS. Αλήθεια σας λέω, πήγε για μια φωτογράφιση και χάθηκε επειδή ήταν στη γειτονιά μου. Πόση ώρα να μιλήσω για τη Σαλαγκούδη;» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Η Ανθή με ρώτησε και της είπα να πάει στο Survivor»

Το πρωί της Παρασκευής, η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τη συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη και συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως τον ρώτησε την άποψή του για το αν πρέπει να πάει στο Survivor και εκείνος της απάντησε θετικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων ρώτησε την Ανθή αν την έστειλε στο παιχνίδι ο Γιώργος Λιάγκας και εκείνη απάντησε πως την είχε πάρει τηλέφωνο για να της πει να πάει.

Ο παρουσιαστής σήμερα το πρωί θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η Ανθή επικοινώνησε αρχικά μαζί του και εκείνος από τη μεριά του της είπε να δεχθεί την πρόταση για το Survivor μιας και θα της κάνει καλό στη δημοσιότητά της.

«Με πήρε η Ανθή πολλές φορές και δεν το είχα σηκώσει. Μετά την πήρε πίσω και της είπα να πάει στο Survivor κατά τη γνώμη γιατί θα της κάνει καλό. Και νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, καλό της έκανε γιατί αλλιώς δε θα ήταν καλεσμένη στον Μουτσινά, δε θα την ζήταγαν όλες οι εκπομπές. Της είπα ότι θα έχει μία προβολή και όντως έχει η κοπέλα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας Ανθή Σαλαγκούδη

Στη συνέχεια ανέφερε: «Η παρουσία της Σαλαγκούδη δεν ήταν φλατ, φλατ είναι η συμμετοχή του Γαλακτερού. Εγώ όταν της είπα να πάει δεν έκρινα το παιχνίδι με τα αθλητικά κριτήρια αλλά με βάση τη δημοσιότητα που θα πάρει και από εκεί και πέρα το πώς θα αξιοποιήσει την δημοσιότητα αυτή έχει να κάνει και με το αστέρι που έχει ο καθένας».