Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέπω ανθρώπους να μιλούν απαξιωτικά για projects από τα οποία πληρώνονται»

Για ποιον χτυπάει η "καμπάνα";

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέπω ανθρώπους να μιλούν απαξιωτικά για projects από τα οποία πληρώνονται»

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και με αφορμή αυτό θέλησε να ρίξει ένα «καρφί» στους ανθρώπους που μιλούν αρνητικά για τα πρότζεκτ από τα οποία πληρώνονται.

Η Κατερίνα Καινούργιου, αφού έλυσε την παρεξήγησή της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, συζήτησε μαζί του το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ενώ ο παρουσιαστής από τη μεριά του έκανε και μία αποκάλυψη για την πρώην σχέση του Σάκη Κατσούλη.

Λίγο πριν τον αποχαιρετήσει λοιπόν του είπε πόσο πολύ εκτιμά το γεγονός ότι κάθε φορά που κάνει μία συνεργασία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο που τον πληρώνει και για το κονσεπτ στο οποίο συμμετέχει.

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε

Το «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου

«Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο σε κάτι . Ό,τι δουλειά κι αν κάνεις, τιμάς αυτόν που σε πληρώνει και πάντα μιλάς με τον καλύτερο τρόπο για το project στο οποίο βρίσκεσαι.

Γιατί τελευταία βλέπω και εδώ και αλλού, ανθρώπους να κάνουν δηλώσεις και να μιλούν κάπως απαξιωτικά για projects από τα οποία πληρώνονται. Παίρνουν λεφτά, τι να πω; Γενικά το λέω αυτό γιατί το βλέπω στην τηλεόραση να συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Λογικό να τιμάς τον άνθρωπο που σε ταΐζει και να μην του δαγκώνεις το χέρι».

Έξαλλη η Καινούργιου με τον Ασημακόπουλο - «Έχει κάνει ότι πλαστική υπάρχει και μιλάει»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο με αφορμή το επεισόδιο του Survivor 4 όπου είπε πως ο Τριαντάφυλλος έβαλε μαλλιά και το παίζει γόης.

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στον αέρα του Ευτυχείτε, η παρουσιάστρια είπε νευριασμένη από το περιστατικό: «Έχει κάνει την Άρτα και τα Γιάννενα από ότι πλαστική υπάρχει και μιλάει», παίρνοντας τη θέση του Ντάφυ.

«Έχω στενοχωρηθεί, ήθελα να του κάνω μια αγκαλιά», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.