Εντυπωσιάζει η εμφάνιση της Σοφίας Δανέζη μήνες μετά το τέλος του Big Brother

Με την άβαφη Σοφία πάντως μέσα στο παιχνίδι, είναι σαν άλλος άνθρωπος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εντυπωσιάζει η εμφάνιση της Σοφίας Δανέζη μήνες μετά το τέλος του Big Brother

Η Σοφία Δανέζη είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Big Brother, αφού είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την συμπεριφορά της. Ενώ, είχε σχολιαστεί και η σχέση που είχε αναπτύξει με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Ωστόσο, μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι η τραγουδίστρια είναι πιο κούκλα από κάθε άλλη φορά. Έγινε πιο ξανθιά, ενώ μοιάζει να είπε το «ναι» και στην ενίσχυση των χειλιών της, με τα σχόλια να μη λείπουν στην ανάρτηση της στο Insfagram.

Το σίγουρο ωστόσο είναι πως η αλλαγή είναι εμφανής και εvτυπωσιακή.

Σοφία Δανέζη εμφάνιση instagram

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Σοφία Δανέζη: Η αναφορά της στο Big Brother - «Στεναχωριέμαι να πω την αλήθεια που...»

Η Σοφία Δανέζη φαίνεται να της λείπουν αρκετά το σπίτι και οι στιγμές που πέρασε στο Big Brother, ειδικά μετά την πρεμιέρα του House of Fame.

Την Δευτέρα έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο μουσικό σόου του ΣΚΑΙ και όπως είδαμε το σπίτι είναι το ίδιο με αυτό του Big Brother, με κάποιες φυσικά αλλαγές.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η Σοφία θυμήθηκε όλα όσα έζησε μέσα στη βίλλα αυτή και έτσι δημοσίευσε ένα Instagram story και έγραψε: «Το πρώην σπιτάκι μας. Στεναχωριέμαι να πω την αλήθεια που το παρακολουθώ 112 μέρες ήμουν και εγώ εκεί είχαμε πολλές όμορφες στιγμές, πολλές αναμνήσεις, λες να μου έλειψε;»

Σοφία Δανέζη αναπολεί big brother

«Νιώθω τυχερή που συμμετείχα στο Big Brother, ήταν το όνειρό μου"

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συμβίωση, τους καυγάδες με τους συμπαίκτες τη - ειδικά με την Άννα Μαρία, ενώ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή.

«Δέχθηκα πολύ λίγα άσχημα μηνύματα στο Instagram. Aυτό που με πλήγωσε πάρα πολύ, ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου. Στεναχωρήθηκα για την μητέρα μου. Δεν έχω βάλει μέσον για να μπω στο Big Brother. Ήταν το όνειρό μου να με γνωρίσει ο κόσμος. Δουλεύω 16 χρόνια γι΄ αυτό και μπήκα στο reality! Η διαίσθησή μου έλεγε ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία. Το περίμενα», είπε μεταξύ άλλων.