Νίκος Κοκλώνης: «Στο Fame Story ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα πρέπει να είναι δάσκαλος της σχολής»

Αυτό κι αν θα είναι «βόμβα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: «Στο Fame Story ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα πρέπει να είναι δάσκαλος της σχολής»

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έναρξη του Fame Story αλλά και στη συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο ριάλιτι show, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει το ρόλο του δάσκαλου στη σχολή.

O παραγωγός και παρουσιαστής έχει στο μυαλό του διάφορα πρότζεκτ ενώ πριν από λίγο καιρό έβαλε στο δυναμικό της Barkingwell Media και τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος έφυγε από τον ΣΚΑΪ και το Big Brother.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για το Fame Story και τον Νίκο Κοκλώνη

«Ήταν επιτυχία να πείσω την Κατερίνα Καινούργιου να συμμετέχει στο Celebrity Game Night. Ό,τι θα τραγουδήσει μαζί μου η Κατερίνα είναι σίγουρο μην της το πείτε.

Για το Fame Story ανέφερε: «Το έχουμε κι αυτό. Αν ξεκινήσει το Fame Story δεν θα πρέπει να είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δάσκαλος της σχολής;»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ανήκει στο δυναμικό της Barkingwell Media, είναι υπεύθυνος για την οργάνωση των talent shows και των ριάλιτι της εταιρείας παραγωγής και θα μπορούσε να είναι και ο διευθυντής της σχολής στο Fame Story, αλλά υπάρχουν και συζητήσεις για δική του εκπομπή.

«Έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε»

Το πρωί της Τετάρτης, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του Love It και τον Κώστα Παπαποστόλου και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά: «Έφαγα πολλά χαστούκια φέτος και στη δουλειά και από φίλους που δεν με βοήθησαν ενώ θα μπορούσαν. Ίσα ίσα, το αντίθετο».

Βίκυ Κάβουρα καρφί για Νίκο Κοκλώνη

Ο δημοσιογράφος αμέσως μετά την ρώτησε αν αναφέρεται στον Νίκο Κοκλώνη, με την ίδια να απαντά «όχι». Ωστόσο, δήλωσε στην συνέχεια: «Το ότι έμεινα χωρίς δουλειά και ο Νίκος Κοκλώνης το ήξερε σε μία τόσο δύσκολη φάση για μένα, μπορεί και η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου να ήταν αυτή, δείχνει ότι άλλα πράγματα πίστευα εγώ και άλλα ισχύουν» ενώ πριν λίγο καιρό είχε πετάξει ξανά το καρφί της για τον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή.