Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού που δεν είπε συγγνώμη»

Τοποθετήθηκε στην κόντρα της με τον Ζαφείρη Μελά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού που δεν είπε συγγνώμη»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ναταλία Γερμανού.

Ο δημιουργός της ταινίας και της σειράς «Έτερος Εγώ» μέσα σε όλα μετέφερε τα συγχαρητήρια του στη Ναταλία Γερμανού που αρνήθηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Ζαφείρη Μελά.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας που ενημερώθηκε για όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους, θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού για τη συγγνώμη που δε ζήτησε από τον τραγουδιστή… Σε όλους αυτούς που λένε γιατί δεν έφυγε, γιατί δεν του έριξε μια για να φύγει, αυτοί που το αναρωτιούνται είναι εκτός πολιτισμού.

Η ουσία είναι να κάνεις τα πόδια σου, τα πόδια αυτού που δεν μπορεί να περπατήσει ή δεν έχει πόδια. Ο άλλος ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί, να κάτσει να βιαστεί; Κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και για τα μπράβο που έλεγε στο παρελθόν για θεατρικές παραστάσεις και ανθρώπους. Π.χ. η Ναταλία έχει εκφραστεί πολύ θετικά για το ‘Έτερος Εγώ’ αλλά δεν με ξέρει. Αν αύριο εγώ βγω διεστραμμένος, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη που της άρεσε το ‘Έτερος Εγώ’;».

Σωτήρης Τσαφούλιας για Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω συγγνώμη στον Ζαφείρη Μελά»

Η Ναταλία Γερμανού, μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και θέλησε να δώσει μία ακόμα σκληρή απάντηση στον Ζαφείρη Μελά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ένιωσε σε καμία περίπτωση την ανάγκη να του ζητήσει συγγνώμη.

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για τις δηλώσεις του τραγουδιστή, τον οδήγησε στο να απαιτήσει μία συγγνώμη από εκείνη καθώς όπως είπε, μίλησε με άσχημο τρόπο τόσο για εκείνον όσο και για την κόρη του.

Η Ναταλία Γερμανού δεν του χαρίστηκε και λίγο αργότερα μέσα από την εκπομπή της τόνισε πως δεν έχει σκοπό να ζητήσει συγγνώμη από τον Ζαφείρη Μελά καθώς με τα λόγια του υποβάθμισε τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Ναταλία Γερμανού Ζαφείρης Μελάς

Την ίδια θέση κράτησε και όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα από τον ρεπόρτερ της εκπομπής Ευτυχείτε.

«Ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής. Δεν νομίζω ότι είχε κακή πρόθεση. Κάποιες φορές λέμε πράγματα εννοώντας άλλα πράγματα. Άλλα θέλουμε να πούμε και άλλα λέμε, θέλω να πιστεύω. Εγώ δεν ένιωσα την ανάγκη να πω συγγνώμη γιατί είπα από που πίστευα. Εκείνος από τη μεριά του είπε αυτό που πίστευε. Δεν είναι κακό πολλές φορές στη ζωή μας και στη δουλειά μας να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε».