Μαρία Μπεκατώρου: Το αινιγματικό story που ανέβασε

Σε ποιον απευθύνεται;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπεκατώρου: Το αινιγματικό story που ανέβασε

Η Μαρία Μπεκατώρου προχώρησε σε ένα αρκετά αινιγματικό story, ενώ είναι η αλήθεια ότι η ίδια δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια.

Η παρουσιάστρια έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό, καθώς οι φήμες και οι συζητήσεις γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον είναι αρκετές και διφορούμενες.

Παρόλο που η ίδια θεωρεί πως θα συνεχίσει στο ΑΝΤ1, τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο. Ωστόσο η Μαρία θέλησε να μοιραστεί μερικές της σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα αρκετά θα λέγαμε αινιγματικό και ιδιαίτερο story, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια να μας αφήνει μερικά ερωτηματικά για το που μπορεί να απευθύνεται.

 Μαρία Μπεκατώρου story

Τέλος το Still Standing για την Μαρία Μπεκατώρου

Αυλαία ρίχνει ένα από τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια των τελευταίων ετών "Still Standing", με την Μαρία Μπεκατώρου να αποχαιρετά την παρουσίαση του.

Μετά από τέσσερις επιτυχημένους κύκλους επεισοδίων, το "Still Standing" αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό πριν καν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν.

Τέλος το Still Standing για την Μαρία Μπεκατώρου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλου, η παρουσιάστρια θα πει... αντίο τους τηλεθεατές έναν περίπου μήνα νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού, χωρίς να δώσει ραντεβού για του χρόνου...

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, δεν έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν, ενώ τη θέση της στην απογευματινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου θα πάρει το νέο παιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή.