GNTM: Αρραβωνιάστηκε η Μαρίνα Γρηγορίου

Το εντυπωσιακό μονόπετρο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Αρραβωνιάστηκε η Μαρίνα Γρηγορίου

Η Μαρίνα Γρηγορίου, πρώην παίκτρια του GNTM, ζει την απόλυτη ευτυχία μιας και έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της!

Το πανέμορφο μοντέλο βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Κελίδη και το ζευγάρι αποφάσισε να αρραβωνιαστεί, δηλώνοντας έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Μαρίνα πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της αλλά και κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της.

Η ίδια αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, όπου φορά στο δάκτυλό της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δακτυλίδι. Εκτός από την Μαρίνα, και η Μαριάννα Παινέση ντύθηκε νυφούλα!

GNTM αρραβωνιάστηκε η Μαρίνα Γρηγορίου

Στο μεταξύ, ξεκινούν οι προετοιμασίες του GNTM

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η δημιουργική ομάδα της παραγωγής του GNTM ξεκίνησε τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να αρχίσουν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου.

Όπως γράφεται μάλιστα, αποφασίστηκε να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας και αγόρια και κορίτσια όπως έχουμε ήδη δει από τον 3ο κύκλο που κέρδισε ο Ηρακλής.

Όσον αφορά τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Ωστόσο, επιθυμία των υπευθύνων του σταθμού καθώς και των προσώπων που την αποτελούσαν πέρυσι, δηλαδή της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Δημήτρη Σκουλού, είναι να συνεχίσουν κανονικά, γράφει δημοσίευμα του Mytv.

STAR GNTM

TAGS