Μελίνα Ασλανίδου: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωη

«Θα κινηθώ νομικά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωη

Το πρωί του Σαββάτου κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα, το οποίο ήθελε τη Μελίνα Ασλανίδου να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της και να έχει ένα νέο πρόσωπο στο πλευρό της.

Η τραγουδίστρια, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να διαψεύσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ έδειξε να είναι πραγματικά ενοχλημένη με την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε για εκείνη.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια εξήγησε πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά για να αποκατασταθεί η φήμη της.

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

«Με λύπη μου από το πρωί έχω πληροφορηθεί ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την προσωπική μου ζωή! Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδω όλες αυτές τις φήμες! Θα κινηθώ νομικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που σπιλώνει την ακεραιότητα μου και αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις για την προσωπική μου ζωή, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία πραγματική βάση! Ευχαριστώ πολύ! Καλό ΣΚ σε όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Μελίνα Ασλανίδου σύντροφος

Πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της μετά το χωρισμό από τον Μουντάκη

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Ασλανίδου, χώρισε από τον επί 2 χρόνια σύντροφό της, Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο έμενε μαζί στην Κρήτη. Μετά το τέλος της σχέσης τους, η τραγουδίστρια γύρισε στην Αθήνα και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της.

Στην πρωινή εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστή η είδηση, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι, δεν τσακώθηκαν και ούτε συνέβη κάτι άσχημο που να οδήγησε στη λύση του χωρισμού.

Μάλιστα, με την επιστροφή της στην Αθήνα, η Μελίνα Ασλανίδου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η ίδια παραδέχθηκε πως ψυχολογικά είναι σε θεραπευτικό πλαίσιο και αντιμετωπίζει όσο γίνεται με αισιοδοξία την πανδημία, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν σε επαγγελματικό, μεταξύ άλλων επίπεδο, αφού ο καλλιτεχνικός κλάδος είναι από εκείνους που ακόμα πλήττονται από τον κορωνοϊό. Ενώ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο χωρισμό της.